2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Biztonságtechnika

Fotó, Videó, Optika

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Komplett gép

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Tablet, Navigáció, E-book

Telefon, Okosóra

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

1MORE
2K GAMES
3D CONNEXION
8BITDO
A-DATA
A4-TECH
ACER
ACME
ACT
ACTIVISION
AEG
AEROCOOL
AEROSOFT
AFOX
AG NEOVO
AIO
AKASA
AKITIO
AKYGA
ALCATEL
ALCOR
ALLOCACOC
ALPENFÖHN
ALPS
AMAZON
AMD
AMERICAN TOURISTER
ANTEC
AOC
AOPEN
APACER
APC
APEDRA
APPLE
APPROX
ARCTIC
ARCTIC SILVER
ASROCK
ASSEMBLE ENTERTAINMENT
ASSMANN
ASTR
ASUS
ASUSTOR
ATEN
AUDIO-TECHNICA
AUDIOENGINE
AULA
AVAX
AVERMEDIA
AWEI
AXAGON
AZZA
BANDAI NAMCO
BASEUS
BE QUIET!
BEKOOL
BELKIN
BENQ
BENQ ZOWIE
BESTCONNECTION
BETHESDA
BEWELLO
BEYERDYNAMIC
BIGBEN INTERACTIVE
BIOSTAR
BITFENIX
BLACK EYE
BLACKBIRD
BLIZZARD
BLOOBER TEAM
BLUEPOINT GAMES
BONBON
BOOKEEN
BOOX
BOROFONE
BROTHER
BUNGIE
BYDIUM
CAMOUFLAJ
CANON
CANYON
CAPCOM
CARRERA
CASE LOGIC
CAT
CD PROJEKT RED
CELESTRON
CELLECT
CELLULARLINE
CELLY
CHENBRO
CHERRY
CHIEFTEC
CI GAMES
CISCO
CLUB3D
CODEMASTERS
COLORFUL
COLORWAY
CONCEPTRONIC
COOLER MASTER
CORDIAL
CORN
CORSAIR
COUGAR
COUNTERPLAY GAMES
CREATIVE
CRUCIAL
CRYTEK
CSX
CYBERPOWER
D-LINK
DAHLE
DANUBIUS
DARKFLASH
DATALOGIC
DEEP SILVER
DEEPCOOL
DEFENDER
DELIGHT
DELL
DELOCK
DELTACO
DENVER
DEVELOP
DEVIA
DEVOLO
DIAMOND
DICOTA
DIGITUS
DINIC
DJI
DRAGON WAR
DREAM MACHINES
DUNE
DYNABOOK
EATON
ECO
ECOPIXEL
EDIFIER
EDNET
EIZO
ELARI
ELECTRONIC ARTS
ELGATO
ELO
EMBER LAB
EMINENT
EMTEC
ENELOOP
ENERGY SISTEM
ENERMAX
EPIC GAMES
EPOS
EPSON
EQUIP
ESHARK
ESPERANZA
EVGA
EVOLVEO
EWENT
EXCALIBUR
EXCEL
EZVIZ
FASTRO
FELLOWES
FIESTA
FITBIT
FIXED
FOCUS HOME INTERACTIVE
FRACTAL
FREESTYLE
FRONTIER
FSP
FUJIFILM
FUJITSU
FUNSCREEN
FURY
G DATA
G-WOLVES
G.SKILL
GABA
GAINWARD
GAMDIAS
GARMIN
GEARBOX
GEIL
GEMBIRD
GENESIS
GENIE
GENIUS
GIANT SQUID
GIANTS SOFTWARE
GIGABYTE
GIGASET
GLORIOUS
GOOBAY
GOOD LOOT
GOOD RAM
GOOGLE
GOOVIS
GP
GRANDSTREAM
GRETXA
GWINGS
HAMA
HANDY
HANNS.G
HANNSPREE
HARMAN/KARDON
HARMANTRADE
HERCULES
HIKVISION
HISENSE
HITACHI
HONOR
HORI
HP
HTC
HUAWEI
HYPERGLIDE
ICONINK
ID-COOLING
IFI
IIYAMA
IMICE
IMPERIAL
INNO3D
INSOMNIAC GAMES
INTEGRAL
INTEL
INTENSO
INTERTECH
INWIN
INXILE ENTERTAINMENT
IP-COM
IRIS
ITOTAL
J&A
JABRA
JBL
JLAB
JOYROOM
KALYPSO
KALYPSO MEDIA GROUP
KASPERSKY
KEEP OUT
KENSINGTON
KEYCHRON
KFA2
KINGMAX
KINGSTON
KIOXIA
KOBO
KOCH MEDIA
KOLINK
KONICA MINOLTA
KRUSELL
KSTAR
KYOCERA
L33T GAMING
LACIE
LAXIHUB
LC POWER
LEADTEK
LEGRAND
LEITZ
LENOVO
LENSPEN
LEVELONE
LEXAR
LEXIBOOK
LEXMARK
LEXON
LG
LINKSYS
LIONSGATE GAME
LITE-ON
LIVIA
LOGIC
LOGILINK
LOGITECH
LOKSAK
LUCID GAMES
M.N.C
MAD DOG GAMES
MADMIND STUDIO
MANLI
MARVO
MARWUS
MASTERBRAIN BYTES
MATROX
MAX MOBILE
MAXCOM
MAXELL
MAXWELL
MEDIA-TECH
MEDIARANGE
MEE AUDIO
MELICONI
METRONOMIK
MICRON
MICROSOFT
MIKROTIK
MILESTONE
MIO
MIONIX
MOBVOI
MODECOM
MONDI
MOTIVE
MOTOROLA
MOTOSPEED
MPOW
MSI
MULTIBRACKETS
MUSHKIN
MUSICSOUND
MYPHONE
NACON
NATEC
NATEC GENESIS
NAVILOCK
NAVITEL
NAVON
NBASE
NDREAMS
NEC
NEDIS
NETGEAR
NEXUS
NIKON
NINEBOT
NINJUTSO
NINTENDO
NISSIN
NJOY
NOCTUA
NOISEBLOCKER
NOKIA
NONAME
NOXO
NVIDIA
NZXT
OCZ
ODIN
OKI
OLYMPUS
OMEGA
ONEPLUS
ONYX BOOX
OPPO
OPTOMA
OUTRIGHT GAMES
OVERMAX
OWC
PALIT
PANASONIC
PANDA
PANNON POWER
PATRIOT
PDP
PEARL ABYSS
PELIKAN
PERPETUAL GAMES
PHILIPS
PIONEER
PLANET
PLANTRONICS
PLATINET
PLAYSTATION
PNY
POCKETBOOK
PORT DESIGNS
POWERA
POWERCOLOR
PRESTIGIO
PRIVATE DIVISION
PROCOLOR
PROMATE
PROXTEND
PULSAR
QNAP
QPAD
QUAZAR
RAIDMAX
RAIDSONIC
RAMPAGE
RAPOO
RAZER
REALME
REALPOWER
RED THREAD GAMES
REDRAGON
REFLECTA
REINER
REVO
REVOLTEC
RICOH
RIVACASE
ROCCAT
ROCKSTAR GAMES
ROLINE
SABBAT
SABER INTERACTIVE
SAD GAMES
SAL
SAMSONITE
SAMSUNG
SANDBERG
SANDISK
SAPPHIRE
SATECHI
SBOX
SCYTHE
SEAGATE
SEASONIC
SEGA
SENCOR
SEVERIN
SHARKOON
SHARP
SHURE
SHUTTLE
SIGMA
SILENTIUMPC
SILICON POWER
SILVERLINE
SILVERSTONE
SJCAM
SKULLCANDY
SKYDIGITAL
SNAKEBYTE
SNAPSHOT GAMES
SNK
SOLD OUT
SONY
SOUNDCORE
SOUNDMAGIC
SPARTAN GEAR
SPC GEAR
SPEEDLINK
SPIRE
SPIRIT OF GAMER
SPS
SQUARE ENIX
STANSSON
STAR
STARTECH
STEELSERIES
STREAMPLIFY
STREETZ
STRONG
SUCKER PUNCH PRODUCTIONS
SUMO DIGITAL
SUPERMICRO
SUREFIRE
SYNOLOGY
T-DAGGER
TAOTRONICS
TARGUS
TDK
TEAM NINJA
TEAMGROUP
TECHLAND PUBLISHING
TELLTALE GAMES
TENDA
TERRATEC
TESORO
TEYADI
THERMALRIGHT
THERMALTAKE
THOMSON
THONET & VANDER
THQ
THQ NORDIC
THRUSTMASTER
TIGER TECH
TITAN
TNB
TOADMAN INTERACTIVE
TOSHIBA
TP-LINK
TRACER
TRANSCEND
TRIBE
TRUECAM
TRUST
TUCANO
UBIQUITI
UBISOFT
UIG ENTERTAINMENT
UIISII
ULTRON
UNIVIEW
URBANISTA
USAMS
V7
VALUE
VANGUARD
VARMILO
VARTA
VENOM
VENTARIS
VERA CONTROL
VERBATIM
VERTUX
VIEWSONIC
VIVAX
VMD
WACOM
WARNER BROS
WAVEMASTER
WELL
WESTERN DIGITAL
WHITE SHARK
WILDSPHERE
WIRED PRODUCTIONS
WP
XBOX GAMES STUDIOS
XEROX
XFX
XIAOMI
XILENCE
XTRFY
YOOUP
ZADAK
ZAFÍR
ZALMAN
ZEBRA
ZIPATO
ZOTAC
ZOWIE
ZYXEL

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató és cookie szabályzat

1. Bevezető

A Gigahertz Hungary Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen adatvédelmi jogi tájékoztató tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával, a honlapja működtetésével kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott rendelkezéseknek.

Jelen tájékoztató hatálya Szolgáltató weblapján (http://gigahertz.hu) és aldomainjein történő adatkezelésre terjed ki. Jelen adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhető a következő linken: http://gigahertz.hu/adatkezeles

Az adatvédelmi tájékoztató módosításai a fenti honlapon történő közzététellel lépnek hatályba.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. § (1) kimondja, hogy az érintettel (a továbbiakban: felhasználó) az adatkezelés megkezdése előtt közölni kell, hogy az adatkezelés hozzájáruláson alapul vagy kötelező.

Az érintettet az adatkezelés megkezdése előtt egyértelműen és részletesen tájékoztatni kell az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról.

Tájékoztatni kell az érintettet az Info tv. 6. § (1) bekezdése alapján arról is, hogy személyes adat kezelhető akkor is, ha az érintett hozzájárulásának beszerzése lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, és a személyes adat kezelése

  • az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából szükséges, vagy
  • az adatkezelő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából szükséges, és ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll. A tájékoztatásnak ki kell terjednie az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

Ha az érintettek személyes tájékoztatása lehetetlen vagy aránytalan költséggel járna, a tájékoztatás megtörténhet az alábbi információk nyilvánosságra hozatalával is:

  1. ) az adatgyűjtés ténye, gigahertz.hu - Adatkezelési Tájékoztató
  2. ) az érintettek köre,
  3. ) az adatgyűjtés célja,
  4. ) az adatkezelés időtartama,
  5. ) az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye,
  6. ) az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak és jogorvoslati lehetőségeinek ismertetése, valamint
  7. ) ha az adatkezelés adatvédelmi nyilvántartásba vételének van helye, az adatkezelés nyilvántartási száma.

Szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

- 2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)

- 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)

- 2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;

- 2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)

- 2005. évi XC. törvény az elektronikus információszabadságról

- 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)

- 16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

2. Definíciók

  1. érintett/Felhasználó: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;
  2. személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
  3. különleges adat:
  4. a) a faji eredetre, a nemzetiséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, a szexuális életre vonatkozó személyes adat,
  5. b) az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre vonatkozó személyes adat, valamint a bűnügyi személyes adat;
  6. hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő - kezeléséhez;
  7. tiltakozás: az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatainak kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adatok törlését kéri;
  8. adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az általa megbízott adatfeldolgozóval végrehajtatja;
  9. adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
  10. adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
  11. nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;
  12. adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
  13. adatmegjelölés: az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;
  14. adatzárolás: az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;
  15. adatmegsemmisítés: az adatokat tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
  16. adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adatokon végzik;
  17. adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely az adatkezelővel kötött szerződése alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján történő szerződéskötést is - adatok feldolgozását végzi;
  18. adatfelelős: az a közfeladatot ellátó szerv, amely az elektronikus úton kötelezően közzéteendő közérdekű adatot előállította, illetve amelynek a működése során ez az adat keletkezett;
  19. adatközlő: az a közfeladatot ellátó szerv, amely - ha az adatfelelős nem maga teszi közzé az adatot - az adatfelelős által hozzá eljuttatott adatait honlapon közzéteszi;
  20. adatállomány: az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;
  21. harmadik személy: olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;
  22. gazdasági reklám: olyan közlés, tájékoztatás, illetve megjelenítési mód, amely valamely birtokba vehető forgalomképes ingó dolog - ideértve a pénzt, az értékpapírt és a pénzügyi eszközt, valamint a dolog módjára hasznosítható természeti erőket - (a továbbiakban együtt: termék), szolgáltatás, ingatlan, vagyoni értékű jog (a továbbiakban mindezek együtt: áru) értékesítésének vagy más módon történő igénybevételének előmozdítására, vagy e céllal összefüggésben a vállalkozás neve, megjelölése, tevékenysége népszerűsítésére vagy áru, árujelző ismertségének növelésére irányul (a továbbiakban: reklám).

3. Alapelvek

  1. Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető. Az adatkezelésnek minden szakaszában meg kell felelnie az adatkezelés céljának, az adatok felvételének és kezelésének tisztességesnek és törvényesnek kell lennie. 
  1. Csak olyan személyes adat kezelhető, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. A személyes adat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezelhető. 
  1. Személyes adat akkor kezelhető, ha
  • ahhoz az érintett hozzájárul, vagy
  • azt törvény vagy - törvény felhatalmazása alapján, az abban meghatározott körben - helyi önkormányzat rendelete közérdeken alapuló célból elrendeli. 
  1. Ha az érintett cselekvőképtelensége folytán vagy más elháríthatatlan okból nem képes hozzájárulását megadni, akkor a saját vagy más személy létfontosságú érdekeinek védelméhez, valamint a személyek életét, testi épségét vagy javait fenyegető közvetlen veszély elhárításához vagy megelőzéséhez szükséges mértékben a hozzájárulás akadályainak fennállása alatt az érintett személyes adatai kezelhetőek. 
  1. A 16. életévét betöltött kiskorú érintett hozzájárulását tartalmazó jognyilatkozatának érvényességéhez törvényes képviselőjének beleegyezése vagy utólagos jóváhagyása nem szükséges. 
  1. Ha a hozzájáruláson alapuló adatkezelés célja az adatkezelővel írásban kötött szerződés végrehajtása, a szerződésnek tartalmaznia kell minden olyan információt, amelyet a személyes adatok kezelése szempontjából - e törvény alapján - az érintettnek ismernie kell, így különösen a kezelendő adatok meghatározását, az adatkezelés időtartamát, a felhasználás célját, az adatok továbbításának tényét, címzettjeit, adatfeldolgozó igénybevételének tényét. A szerződésnek félreérthetetlen módon tartalmaznia kell, hogy az érintett aláírásával hozzájárul adatainak a szerződésben meghatározottak szerinti kezeléséhez. 
  1. Az érintett hozzájárulását megadottnak kell tekinteni az érintett közszereplése során általa közölt, vagy nyilvánosságra hozatalra általa átadott személyes adatok tekintetében. 
  1. Kétség esetén azt kell vélelmezni, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg.

4. Funkcionális adatkezelés

  1. A weboldalon az adatkezelés jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése. 
  2. A kezelt adatok köre: Vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám, cégnév, egyéb személyes adatok, pl. az érdeklődés tárgya, üzenet. 
  3. Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával. 
  4. Az adatok törlésének határideje: Az ajánlatkérés törlésével azonnal, ha nem történt szerződéskötés. Szerződéskötés esetén a számviteli bizonylatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig őrzi meg a Szolgáltató. 
  5. A fentieken kívül a személyes adatok törlését, vagy módosítását az alábbi módokon lehet kezdeményezni:
    - postai úton a 2100 Gödöllő, Kossuth Lajos u. 31-33. címen
    - email útján az info@gigahertz.hu email címen. 
  6. A bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése céljából megkereshetik a Szolgáltatót. 
  7. Szolgáltató a fenti hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges, illetve amely a kérés időpontjában rendelkezésére áll. 
  8. A Szolgáltató az érintettek által átadott, a Szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatokat, információkat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint a személyes adatok gépi feldolgozása során az egyének védelméről, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény előírásainak megfelelően kezeli. A Szolgáltató a feldolgozott adatokat kizárólag személyes azonosításra alkalmatlan formában használja fel.
  9. Az adatkezelés célja: Szolgáltató a szolgáltatás (weboldal teljes körű használata, pl. ajánlatkérés, hírlevél küldés) nyújtásának céljából kezeli a Felhasználók személyes adatait, kizárólag az ahhoz szükséges mértékben és ideig. Az adatkezelés minden szakaszában megfelel e célnak. 
  10. Szolgáltató kezeli továbbá azokat a személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag feltétlenül szükségesek.   
  11. Amennyiben a személyes adat felvételére a Felhasználó hozzájárulásával került sor, a Szolgáltató a felvett adatokat törvény eltérő rendelkezésének hiányában
    a) a rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, vagy
    b) Szolgáltató vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítése céljából, ha ezen érdek érvényesítése a személyes adatok védelméhez fűződő jog korlátozásával arányban áll, további külön hozzájárulás nélkül, valamint a Felhasználó hozzájárulásának visszavonását követően is kezelheti. 
  12. A Szolgáltató az általa kezelt személyes adatokkal semmilyen módon nem él vissza.

5. Cookie-k (sütik) kezelése:

Weboldalunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket (cookie) használunk.

Az oldal (mint más weboldalak is) folyamatosan adatot gyűjt sütik és más eszközök segítségével a látogatóiról.  Weboldalunk használatával elfogadod, hogy az oldal a jelen szabályzattal összhangban sütiket használ.

Mi az a süti (cookie)?

A cookie-k kis adatfájlok, amelyeket a böngésző helyez el a felhasználó számítógépén vagy eszközén. Információt tárolnak a látogatók ismételt beazonosíthatósága érdekében, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára. A sütik önmagukban nem gyűjtik a számítógépen vagy a fájlokban tárolt adatokat.

A sütik lehetnek „állandó" vagy „ideiglenes" sütik. Az állandó sütiket a böngésző egy meghatározott időpontig tárolja, feltéve, hogy azt a felhasználó korábban nem törli, az ideiglenes sütiket azonban a böngésző nem tárolja, az a böngésző becsukásával automatikusan törlődnek.

Milyen sütiket és milyen célból használunk a weboldalon?

Állandó vagy ideiglenes sütik

Weboldalunk „ideiglenes sütiket” (session/munkamenet sütik) és „állandó sütiket” is használ. Az ideiglenes sütik addig maradnak a számítógépeden, amíg el nem hagyod a weboldalt. Az állandó sütik hosszabb ideig (a böngésző beállításától függően), vagy egészen addig maradnak az eszközödön, ameddig azokat manuálisan nem törlöd.

Munkamenet (session) sütik

Ideiglenes süti, csak az aktuális látogatás ideje alatt, a munkamenet végével, valamint a böngésző bezárásával automatikusan törlődnek gépedről. Ezek nélkülözhetetlenek a weboldalunkon történő navigáláshoz és a weboldal üzemszerű működéséhez. A munkamenet sütik semmilyen esetben sem gyűjtenek olyan információkat, amellyel téged azonosítani lehetne.

Teljesítményt biztosító sütik (analitika)

A Google Analytics sütik segítségével információt gyűjtünk látogatóink viselkedéséről és jellemzőiről. Ez segít számunkra, hogy a későbbiekben még átláthatóbbá, könnyebben használhatóvá tegyük a weboldalt. E sütik nem képesek téged személy szerint beazonosítani, például nem rögzítjük a neved és email címed; az adatokat összesítve és névtelenül tárolják. Az IP címet is csak részben rögzítik.

További információ:

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Bizonyos céloldalak meglátogatása esetén a felhasználó eszközére harmadik fél általi sütiket (pl. Google AdWords Conversion Tracking) is elhelyezhetünk. Ezek biztosítják kampányaink sikerességének mérését. Beazonosítást lehetővé tevő információkat ennél a sütinél sem tárolunk.

Célzó vagy reklám sütik

Honlapunk nem használ ilyen jellegű sütiket.

Használatot elősegítő, un. funkcionális sütik

Segítségükkel megjegyezhetjük honlapunkkal kapcsolatos döntéseidet (pl.: űrlapokon megadott adatokat, stb). Ezek a sütik kizárólag a meglátogatott weboldalon követik nyomon a tevékenységedet, más honlapokon nem. Ezen sütik tárolhatnak személyes azonosító adatokat, amelyeket megadtál weboldalunkon, mint név, e-mail cím, telefonszám stb.

Harmadik féltől származó sütik

Előfordulhat, hogy harmadik féltől származó külső webes szolgáltatásokat veszünk igénybe weboldalunkon. Ebben az esetben a sütik tárolását nem mi felügyeljük, nincs ráhatásunk arra, hogy ezek a külső szolgáltatók milyen információkat gyűjtenek.

A sütik (cookies) ellenőrzése, kezelése, kikapcsolása

Böngésző beállítása

Böngésződbenlehetőséged van a sütik beállításait megváltoztatni, kezelni. A legtöbb böngészőnél alapbeállítás, hogy a sütiket automatikusan elfogadja, amelyet aztán később módosíthatsz.

Az alábbi linkeken segítséget találsz a sütik beállításához:

Habár a sütiket le is tilthatod vagy korlátozhatod, kérjük, megfontoltan járj el ezzel kapcsolatban, hiszen weboldalunk problémamentes működéséhez elengedhetetlen a sütik használata, így azok tiltása hatással lehet a weboldal használhatóságára, bizonyos funkciók működésére.

Anonim Google Analytics sütik kikapcsolása:

Ahhoz, hogy megakadályozd, hogy a Google Analytics sütik rád vonatkozó információkat gyűjtsenek, telepítened kell egy kiegészítőt (Google Analytics plug-in) a böngésződbe.

Erről további információkat az alábbi linkeken találsz:

A sütik letilthatók a Google szolgáltatásaiban is, a Google reklámok letiltására vonatkozó oldalán: 
http://www.google.com/intl/hu/policies/technologies/ads/

A felhasználó gépén tárolt Google információkat az alábbi oldalon lehet kezelni:
https://www.google.com/settings/ads/preferences/

„Google adatvédelem és biztonság” témában tovább olvashatsz itt:
https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Közösségi gombok

Weboldalunk úgynevezett "közösségi gombokat" is használ, amelyek lehetővé teszik látogatóink számára, megosszanak vagy könyvjelzővel ellássanak egy adott oldalt.  Ezek a hivatkozások tőlünk független közösségi médiumokra mutatnak, amelyek adatot gyűjthetnek arról, hogy az Interneten, ezen belül a jelen Weboldalon milyen böngészési tevékenységet folytatsz.  Ha bővebb tájékoztatást szeretnél kapni arról, hogy ezek a weboldalak hogyan használják fel az információkat, illetve ha szeretnéd letiltani vagy törölni az ilyen jellegű adatokat, kérjük, olvasd el az érintett oldalak felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatait.

Hogyan lehet visszavonni a hozzájárulást?

A hozzájárulás érvényessége időnként lejár. Azonban, hogyha szeretnéd visszavonni hozzájárulásod, a böngésződ cookie beállításai között bármikor megteheted.

További információk a cookie-król

A cookie-kal kapcsolatos részletesebb tudnivalókért keresd fel az alábbi weboldalakat:

http://www.youronlinechoices.com/hu/

http://www.allaboutcookies.org/

http://cookiepedia.co.uk/cookie-laws-across-europe

Google Analytics Cookie-k

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

A jelen Süti szabályzat a jelen honlap Adatvédelmi szabályzatának elválaszthatatlan részét képezi.

6. Hírlevél, DM tevékenység 

Cégünk nem küld hírlevelet, nem folytat direkt marketing tevékenységet.

7. Ügyféllevelezés

Amennyiben szolgáltatásaink igénybevétele során kérdése, problémája van, a honlapon megadott módon kapcsolatba léphet a Szolgáltatóval. Szolgáltató a beérkezett leveleket, a küldő nevével és e-mail címével, valamint más, önként megadott személyes adatával együtt, az ügy elintézésétől számított legfeljebb egy év elteltével törli.  

8. Adatbiztonság

  1. A Szolgáltató minden szükséges biztonsági lépést, szervezési és technikai intézkedést megtesz a személyes adatok legmagasabb szintű biztonsága, illetve azok jogosulatlan megváltoztatásának, megsemmisítésének és felhasználásának megakadályozása érdekében. 
  1. A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz az adatintegritás biztosítása érdekében, azaz az általa kezelt és/vagy feldolgozott személyes adatok pontossága, teljessége, hogy változatlansága igazolható legyen, valamint naprakész állapota érdekében. 
  1. A Szolgáltató az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. 
  1. Szolgáltató mindent megtesz a kezelt adatok hitelességének, bizalmasságának megőrzése érdekében, és, hogy azokhoz az érintettek és az arra jogosultak mindig hozzáférjenek. 
  1. A Szolgáltató ezért fenntartja a jogot, hogy amennyiben ügyfelei vagy partnerei részéről a rendszerében biztonsági rést érzékel, akkor azokról az ügyfeleit és partnereit tájékoztassa, és ezzel egyidejűleg a biztonsági rés megszüntetéséig a Szolgáltató rendszeréhez, szolgáltatásaihoz való hozzáférését, vagy annak egyes funkcióit korlátozza.

10. Tájékoztatás az adatkezelésről

  1. Az érintett kérelmezheti az Szolgáltatónál, hogy az adjon tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, valamint kérheti személyes adatainak - a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását. 
  1. Felhasználó kérelmére Szolgáltató tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az esetleges adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában adja meg a tájékoztatást. A tájékoztatás ingyenes. 
  1. Szolgáltató, amennyiben a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot helyesbíti. 
  1. Törlés helyett Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha a Felhasználó ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. A zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. 
  1. Szolgáltató törli a személyes adatot, ha kezelése jogellenes, a Felhasználó kéri, a kezelt adat hiányos vagy téves - és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható - feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elrendelte. 
  1. Szolgáltató a helyesbítésről, a zárolásról, a megjelölésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíti, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti. 
  1. A személyes adatok törlésére, zárolására, helyesbítésére 30 nap áll az adatkezelő rendelkezésére. Amennyiben Szolgáltató a Felhasználó helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti igényét nem teljesíti, 30 napon belül írásban közli az elutasítás indokait.

11. Jogorvoslat

Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha

  1. ) a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az Szolgáltatóra vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez, vagy az Szolgáltató, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
  2. ) a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  3. ) törvényben meghatározott egyéb esetben. 

Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. Ha az Szolgáltató az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést - beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is - megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében. 

Amennyiben a Felhasználó Szolgáltatónak a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen - annak közlésétől számított 30 napon belül - bírósághoz fordulhat. 

Felhasználó a jogainak megsértése esetén Szolgáltató ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

Az oldal sütiket használ. További információ