2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
ACER
AROZZI
ASUS
AVERMEDIA
AXTEL
CANYON
CONCEPTRONIC
CREATIVE
DAHUA
DELL
DICOTA
ELGATO
GENIUS
GRANDSTREAM
HAMA
HAMECO
HIKVISION
HP
IIYAMA
IRIS
J5CREATE
KENSINGTON
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
LORGAR
MICROSOFT
MS
NATEC
OBSBOT
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PROXTEND
RAIDSONIC
RAZER
SANDBERG
SPIRE
STREAMPLIFY
TRACER
TRUST
VERBATIM
WHITE SHARK
XIAOMI
YEALINK

Termékeink > Periféria > Webkamera

Logitech Scribe Rajztáblakamera

Logitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe Rajztáblakamera
Logitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe RajztáblakameraLogitech Scribe Rajztáblakamera
Videó felbontásFull HD
Mikrofon
tömeg3,013kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
439 420 Ft   db 
Video:Full HD

MINDENKI A FEDÉLZETRE
A Microsoft Teams® Konferencia, a Zoom Rooms™, a Google Meet Rooms és egyéb vezető videókonferencia-szolgáltatásokhoz készült, mesterséges intelligenciával támogatott Logitech Scribe rajztáblakamerával könnyedén megoszthatja a rajztáblákat a videóértekezleteken.

TÖKÉLETES NÉZETEK, TÁVOLBÓL VAGY A TEREMBEN
A beépített mesterséges intelligenciával és egyéni objektívvel a Scribe rendkívüli tisztasággal közvetíti a rajztáblák tartalmát a videóértekezletekre. Mostantól a legtávolabbi résztvevők is a legjobb helyet foglalhatják el az asztalnál.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
A Scribe vezeték nélküli megosztógombjával gyorsan és könnyen megoszthatók a rajztáblák a videóértekezleteken. A megosztást emellett kezdeményezheti a tárgyaló érintőképernyős vezérlőegysége, a Logitech Tap segítségével is.

KIFEJEZETTEN TÁRGYALÓTERMI MEGOLDÁSOKHOZ KÉSZÜLT
A Scribe integrálható a vezető videókonferencia-termi megoldásokkal, beleértve a Microsoft Teams Konferencia, a Google Meet Rooms és a Zoom Rooms rendszert. Egyszerűen csatlakozzon az értekezlethez, és kezdje el a megosztást.1

EGYSZERŰ KEZELÉS
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

AZ ESÉLYEGYENLŐSÉG TÁMOGATÁSA AZ OKTATÁSBAN
A megfelelő hibrid tanulási megoldás segít a diákoknak, hogy lássák, hallják és megértsék az oktatót. Mostantól a Scribe a tantermi rajztábla használatával is segíti a diákokat az elmélyülésben. Telepítse a Scribe kamerát a tanteremben a Zoom Rooms, a Google Meet Rooms vagy a Teams Konferencia megoldással, vagy csatlakoztassa a laptopjához USB-eszközként.

A VÁLASZTOTT SZOLGÁLTATÁSCSOMAG BIZTOSÍTJA AZ ÜZLETFONTOSSÁGOT
Szüntesse meg az együttműködés akadályait, és biztosítsa, hogy a konferenciatermek készen álljanak a következő megbeszélésre. A Select szolgáltatáscsomag minden teremmérethez és telepítéshez előnyös. Optimalizálja a rendelkezésre állást egy órán belüli szakértői segítséggel, a gyors termékcserékkel és a prémium Sync funkcióval, hogy proaktív módon megoldja a problémákat, mielőtt azok hatással lennének az üzletére.  A Select segítségével partneri kapcsolatban állunk Önnel a napi ráfordítások csökkentése, a teljesítmény optimalizálása és a befektetés maximalizálása érdekében.

Az oldal sütiket használ. További információ