2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
ACER
ALCOR
AROZZI
ASUS
AVERMEDIA
AXTEL
CANYON
CONCEPTRONIC
CREATIVE
DAHUA
DELL
DICOTA
ELGATO
GENIUS
HAMA
HAMECO
HIKVISION
HP
IIYAMA
IRIS
J5CREATE
JABRA
KENSINGTON
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
LORGAR
MICROSOFT
MS
NATEC
OBSBOT
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PROXTEND
RAIDSONIC
RAPOO
RAZER
SANDBERG
SPIRE
STREAMPLIFY
TRACER
TRUST
VERBATIM
VERTUX
WHITE SHARK
YEALINK

Termékeink > Periféria > Webkamera

Logitech Rally Webkamera Black

Logitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera BlackLogitech Rally Webkamera Black
Videó felbontás4K
Mikrofon
CsatolófelületUSB Type-C
FókuszAutófókusz
tömeg3,8kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
454 040 Ft   db 
Video:4K, USB Type-C, Autófókusz

Páratlan teljesítmény. Kivételesen sokoldalú használat.

A prémium minőségű, formatervezett dizájn és az Ultra HD felbontású képalkotó rendszer mellett a Rally kamera teszi teljessé a Logitech különálló kameráinak kínálatát. A fejlett optikával és forradalmian új technológiákkal rendelkező Rally kamera prémium teljesítményre képes mindenféle adottságú professzionális tárgyalóteremben. Légyzümmögésnél is halkabb, mechanikus pásztázás/döntés/nagyítás, borotvaéles, 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os látótér, valamint nagy tudású, 4K-s érzékelő: nem csoda, hogy a Rally kamera minden jelenlévőről valóban elképesztő minőségű videofelvételt készít.

Stúdióminőségű videók

Az Ultra HD minőségű képalkotó rendszerrel felszerelt Rally kamera képe ragyogóan éles, színei káprázatosak, optikai pontossága elképesztő, és akár 4K felbontásra is képes. A Logitech RightLight technológia optimalizálja a fényegyensúlyt, hogy kiemelje az arcokat, és természetes hatású bőrtónusokat olvasson be tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Karcsú, formatervezett kialakítás

A Rally kamera világszínvonalú Logitech optikával és 4K érzékelővel rendelkezik; prémium minőségű, formatervezett dizájnjának köszönhetően pedig minden professzionális környezetben megállja a helyét. A kívül matt fekete bevonattal és palaszürke fém élekkel rendelkező Rally kamera asztalra vagy háromlábú állványra helyezhető, illetve a mellékelt szerelvénnyel falra is rögzíthető. A plafonra szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést.



Az oldal sütiket használ. További információ