2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
AVERMEDIA
BENQ
IIYAMA
JABRA
LOGITECH
MEE AUDIO
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PRESTIGIO
SANDBERG
SENNHEISER / EPOS
TARGUS
YEALINK

Termékeink > Irodai kellékek > Videokonferencia

Logitech Rally Plus Konferencia Rendszer Black

Logitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer Black
Logitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer BlackLogitech Rally Plus Konferencia Rendszer Black
TípusKonferencia rendszer
tömeg13,3kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
938 620 Ft   db 
Konferencia rendszer

MOST MINDEN EGYBEN

A Logitech Rally stúdióminőségű videót, páratlan tisztaságú hangot és RightSense technológiájú automatizálást nyújt a tökéletesebb értekezletekhez az USB-csatlakozású eszközökkel működő videokonferencia-alkalmazásokkal, többek között a Google Hangouts Meet, a Microsoft Skype® Vállalati verzió, a Microsoft Teams és a Zoom alkalmazással. A moduláris hangrendszernek, az átgondolt kábelrendezésnek és a kiváló kivitelnek köszönhetően a Rally csodásan beépül a közepes és nagyobb helyiségekbe.

STÚDIÓMINŐSÉGŰ VIDEÓK

Az Ultra-HD felbontású képalkotó rendszerrel a Rally lenyűgözően éles képet, káprázatos színeket és kivételes optikai pontosságot ad akár 4K felbontásig. A Logitech RightLight™ technológia optimalizálja a fényegyensúlyt az arcok kiemeléséhez, és természetes hatású arctónusokat jelenít meg még homályos vagy háttér-világítású környezetben is.

SPECIÁLIS MODULÁRIS HANGRENDSZER

A kristálytiszta hang alapvető fontosságú a világszínvonalú videokonferenciákhoz, és a Rally rendszer kiváló a természetes, éles és érthető hangok átadásában. A Logitech RightSound™ a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál. A tökéletesen érzékeny mikrofonegységek biztosítják, hogy az értekezleten mindenki jól hallható legyen, miközben a különálló hangszórók telt, életszerű hanggal töltik meg a nagyobb helyiségeket.

KARCSÚ, FORMATERVEZETT KIALAKÍTÁS

A Rally rendszer minden összetevője kiváló, formatervezett kialakítással rendelkezik, amely bármilyen professzionális beállításhoz alkalmas. Miközben a Rally segítségével mindenki jól néz ki és jól hallható a videoértekezletek során, a rendszer minden egyes része saját maga is jól mutat. A rendszer alapját képező kiváló PTZ kamera matt fekete színével és szürke fémszegélyével rendkívül elegáns megjelenésű, karcsú hangrendszer-komponenseivel és tartozékaival bármilyen helyiségben nagyszerűen mutat.

MAGASABB SZINTŰ FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY

A Logitech RightSense a Rally rendszerbe beépített technológiák készlete, amelyek jobb felhasználói élményt biztosítanak külső beavatkozás nélkül. A RightSight™ automatikusan tökéletesen keretbe foglalja a részvevőket, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak az objektívtől. A RightLight a természetes bőrtónusok megjelenítéséhez az arcokra fókuszál a környezettel szemben, míg a RightSound a hangok tisztaságának javítása érdekében elnyomja a háttérzajokat, automatikusan állítja a hangok szintjét és az aktív beszélőre fókuszál, mindezt a tökéletesebb értekezletek támogatásához — automatikusan!

INTELLIGENS KÁBELEZÉS ÉS TARTALOMMEGOSZTÁS

A kábeleket tisztán és rendezetten tartó képernyőelosztónak és asztali elosztónak köszönhetően az értekezleti számítógép és a Rally összetevői nem kerülnek a látótérbe. Egyetlen CAT6A kábellel csatlakoztatva mindkét elosztó a csatlakozások teljes soráról gondoskodik, így a számítógépet elhelyezheti a képernyő közelében vagy az asztalnál. Az asztali elosztó egyetlen HDMI-bemenete szükségtelenné teszi a plusz költséget jelentő kábelhosszabbítókat, és egyszerűsíti a vezetékes tartalommegosztást.

Az oldal sütiket használ. További információ