2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
ACER
ALCOR
AROZZI
ASUS
AVERMEDIA
AXTEL
CANYON
CONCEPTRONIC
CREATIVE
DAHUA
DELL
DICOTA
ELGATO
GENIUS
HAMA
HAMECO
HIKVISION
HP
IIYAMA
IRIS
JABRA
KENSINGTON
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
LORGAR
MICROSOFT
MS
NATEC
OBSBOT
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PROXTEND
RAIDSONIC
RAPOO
RAZER
SANDBERG
SPIRE
STREAMPLIFY
TRUST
VERBATIM
VERTUX
WHITE SHARK
YEALINK

Termékeink > Periféria > Webkamera

Logitech Connect Webkamera Silver

Logitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera Silver
Logitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera SilverLogitech Connect Webkamera Silver
Videó felbontásFull HD
Mikrofon
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz
tömeg1,51kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
174 300 Ft   db 
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

 RUGALMAS VIDEÓS ALKALMAZÁS TETSZŐLEGES HELYSZÍNRŐL

Egyszerűsítse le a videokonferenciákat, hogy bárki bárhol előkészíthessen és tarthasson megbeszéléseket. Legyen megfizethető, hogy minden konferenciaterembe kerülhessen videó. A kisebb tárgyalótermekbe és otthoni irodákba tervezett Logitech Connect kompakt és hordozható, így a munkahelyen belül és a világ különböző pontjain is szabadon mozgatható. A Connect mindig készen áll a következő konferenciahívásra.

TÖKÉLETES KISEBB HELYISÉGEKHEZ

A Logitech Connect jóval több annál, mint amit szemet gyönyörködtető kialakítása sugall: a videokonferencia-eszköz használata annyira egyszerű, hogy bárki be tudja állítani, és annyira elérhető áron kapható, hogy minden tárgyalótermet berendezhet videóközvetítéshez. Az asztalra helyezhető, kis helyet foglaló videokonferencia-megoldás kiváló, 90°-os átlós látószöget biztosít, pásztáz és dönthető, 4-szeres nagyításra képes, optikája pedig borotvaéles, így a helyiségben lévőket mind jól lehet látni.

TELJES ÉRTÉKŰ, MINDENT TARTALMAZÓ KIALAKÍTÁS

Tartson videokonferenciát útközben! Vigye magával a Connect eszközt minden megbeszélésre, vagy csomagolja be, ha elutazik, így bármikor lehetősége lesz rá, hogy „szemtől szembe” lássa tárgyalópartnereit. Mivel a Connect az asztalra téve mindössze 75 mm (3 hüvelyk) helyet foglal, jóformán mindenhol akad neki hely. Sőt, a hozzá tartozó távirányító is a hordozhatóság jegyében készült: lencsevédőként felhelyezve kell tárolni, így nem vész el a táskában.

A LEGTÖBB VIDEOKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A Connect plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows és Mac® rendszerű számítógépekhez és Chromebook™ eszközökhöz, Skype vállalati verzió-minősítéssel rendelkezik, kompatibilis a Cisco Jabber™ alkalmazással, és nagyfokú integrációra alkalmas a BlueJeans, a Broadsoft, a LifeSize Cloud, a Vidyo és a Zoom alkalmazásokkal.

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ OBJEKTÍV

A Connect kiváló minőségű üvegobjektívje maximális képtisztaságot biztosít. Élvezze a még ráközelítéskor is világos, tiszta, pontos színvisszaadású és éles videóképet. A mágneses távirányító a helyére illesztve védi az objektívet a portól és a karcolódástól.



Az oldal sütiket használ. További információ