2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
AVERMEDIA
BENQ
IIYAMA
JABRA
LOGITECH
MEE AUDIO
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PRESTIGIO
SANDBERG
SENNHEISER / EPOS
TARGUS
YEALINK

Termékeink > Irodai kellékek > Videokonferencia

Logitech BCC950 Webkamera Black

Logitech BCC950 Webkamera BlackLogitech BCC950 Webkamera Black
Logitech BCC950 Webkamera BlackLogitech BCC950 Webkamera Black
TípusKonferencia kamera
tömeg1,13kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
99 100 Ft   db 
Konferencia kamera

NAGYSZERŰ MEGOLDÁS KISEBB CSAPATOKNAK

Kisebb csapatok bárhol, bármikor indíthatnak saját videokonferenciát. A nagy felbontású, plug and play konferenciakamerával és kihangosítóval felszerelt BCC950 videokonferencia-rendszer remek választás kisebb helyiségekbe, illetve kisebb (1–4 fős) csapatoknak. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető egy íróasztalon vagy konferenciaasztalon. A HD-videó és a kristálytiszta hang kiváló ár/érték arányt képvisel.

TELJES ÉRTÉKŰ, MINDENT TARTALMAZÓ KIALAKÍTÁS

Mindössze csatlakoztatnia kell a használathoz. A BCC950 a teljes kétirányú kihangosítónak köszönhetően széles sávú hangot biztosít, motorral felszerelt kamerájával pedig HD minőségű videofelvétel készíthető. Azaz mindent tud, amire egy szűk körű, legfeljebb 4 fős videokonferencia indításához szükség van.

HATÉKONY CSAPATOK SZÁMÁRA

A kompakt kialakítású és szemmagasságban lévő, motorral felszerelt kamerájával rendelkező BCC950 kisebb csapatoknak készült. Az irányítatlan hangszóró és a zajszűrő mikrofon lehetővé teszi, hogy a megbeszélés résztvevői akár 2,4 méter távolságról is jól halljanak és hallhatók legyenek. A BCC950 rendszer privát és otthoni irodákban, illetve korlátozottan magánjellegű terekben történő használatra készült.

A LEGTÖBB VIDEOKONFERENCIA-ALKALMAZÁSSAL KOMPATIBILIS

A BCC950 plug and play USB-kapcsolatot biztosít Windows® rendszerű és Mac® számítógépekhez, és a legtöbb videokonferencia-alkalmazás, például a Skype for Business, a Zoom, a BlueJeans, a Broadsoft, a Cisco Jabber™, a Fuze, a LifeSize Cloud és a Vidyo is használható rajta

LÁSSÁK EGYMÁST

A szemkontaktus elmélyíti a kapcsolatokat, különösen ha új kapcsolatot kell létesítenünk, segítenünk kell egy ügyfelünknek, vagy megosztott csapatokkal kell együttműködnünk. A motorral felszerelt kamerának és az innovatív kialakítású emelőtalpnak köszönhetően a BCC950 segítségével egyszerű és természetes feladat a videokonferenciák lebonyolítása

Az oldal sütiket használ. További információ