2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
ACER
ALCOR
AROZZI
ASUS
AVERMEDIA
AXTEL
CANYON
CONCEPTRONIC
CREATIVE
DAHUA
DELL
DICOTA
ELGATO
GENIUS
HAMA
HAMECO
HIKVISION
HP
IIYAMA
IRIS
JABRA
KENSINGTON
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
LORGAR
MICROSOFT
MS
NATEC
OBSBOT
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PROXTEND
RAIDSONIC
RAPOO
RAZER
SANDBERG
SPIRE
STREAMPLIFY
TRUST
VERBATIM
VERTUX
WHITE SHARK
YEALINK

Termékeink > Periféria > Webkamera

Dell Pro WB5023 Webkamera Black

Dell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera Black
Dell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera BlackDell Pro WB5023 Webkamera Black
Videó felbontás2K
Mikrofon
CsatolófelületUSB 2.0
FókuszAutófókusz
tömeg0,25kg
Garancia 36 hónap
GyártóDELL
Termék weboldal
53 950 Ft   db 
Video:2K, Mic, USB 2.0, Autófókusz

Lenyűgöző tisztaság
A nagy  Sony STARVIS érzékelő ebben a 2K QHD, 1440p kamerában jelentős fényt vesz fel, így élénk képtisztaságot és élénk képet biztosít.

Nézz ki a legjobban fejlett képjelfeldolgozással
A Digital Overlap HDR (DOL-HDR) élethű színeket biztosít extrém megvilágítású környezetben.
Az időbeli (3D) és térbeli (2D) zajcsökkentés automatikusan kiküszöböli a mozgásból származó elmosódást és a szemcsés képeket gyenge fényviszonyok mellett.
Az arcfelismerő automatikus expozíció (FDAE) kiegyensúlyozza az arc erős megvilágítását az optimális képminőség érdekében.

A reflektorfény rajtad áll
A mesterséges intelligencia automatikus keretezése még akkor is középen tartja, amikor mozog és vált, így a fókusz mindig Önre irányul.

Szándékos tervezés kívül-belül
Ebbe az elegáns webkamerába épített zajcsökkentő mikrofonnal tisztán kommunikáljon, függetlenül attól, hogy mi történik körülötte.
Csökkentse a zavaró tényezőket a képernyőn és a színfalak mögött az integrált rögzítőcsipesz segítségével, amely nem takarja el a képernyőt.
Magánélet és védelem mágnesesen fel- és lepattintható redőnysapkával, amely a webkamera mögé helyezhető a kényelmes tárolás érdekében.
Több operációs rendszerrel kompatibilis a zökkenőmentes együttműködés érdekében. Az operációs rendszer támogatásával kapcsolatos információkért tekintse meg a Műszaki specifikációkat.

Tervezd meg, hogyan lássanak téged
A Dell Peripheral Manager szoftver olyan funkciók elképesztő skáláját kínálja, mint a HDR, az AI automatikus keretezés, a különböző látómezők, az előre beállított beállítások, amelyek lehetővé teszik a beállítások egyszerű testreszabását az Ön preferenciái alapján. A Dell Pro webkamerával minden alkalommal a legjobban nézhet ki.

Az oldal sütiket használ. További információ