2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
ACER
ALCOR
AROZZI
ASUS
AVERMEDIA
AXTEL
CANYON
CONCEPTRONIC
CREATIVE
DAHUA
DELL
DICOTA
ELGATO
GENIUS
HAMA
HAMECO
HIKVISION
HP
IIYAMA
IRIS
JABRA
KENSINGTON
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
LORGAR
MICROSOFT
MS
NATEC
OBSBOT
PLATINET
POLY PLANTRONICS
PORT DESIGNS
PROXTEND
RAIDSONIC
RAPOO
RAZER
SANDBERG
SPIRE
STREAMPLIFY
TRUST
VERBATIM
VERTUX
WHITE SHARK
YEALINK

Termékeink > Periféria > Webkamera

AverMedia PW515 Webkamera Black

AverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera Black
AverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera BlackAverMedia PW515 Webkamera Black
Videó felbontás4K
Mikrofon
CsatolófelületUSB 3.0
FókuszAutófókusz
Fotó felbontás8 Mp
Garancia 24 hónap
GyártóAVERMEDIA
Termék weboldal
121 810 Ft   db 
Video:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz, Fotó:8Mp

Élénk, Ultra-tiszta, 4K minőség
A PW515 4K Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely ragyogóan éles videót, lenyűgöző színeket és kivételes optikai pontosságot biztosít akár 4K Ultra HD felbontásig.

Ragadjon meg és vonjon be mindenkit
A PW515 változó látómezővel (FoV) rendelkezik, amely 65°-tól 100°-ig terjed. Ultraszéles, 100°-os átlós látómezeje tökéletes az értekezlet összes résztvevőjének megörökítésére és a beszélgetésbe való bevonására.

Nézd meg a legjobban
Még nehéz fényviszonyok között is
A PW515 valós idejű, rendkívül érzékeny HDR-t és kiváló képoptimalizálást biztosít gyenge fényviszonyok mellett bármilyen megvilágítású környezetben, így Ön mindig éles és professzionális megjelenést biztosít. A 3D zajcsökkentés (3DNR) technológia elnyomja a zajt, és megőrzi a jó videóminőséget gyenge fényviszonyok mellett is, ami jelentősen javítja a webkamera képének tisztaságát a világosabb konferenciahívások érdekében. AI technológiánk automatikusan alkalmazkodik, hogy mindig kiemelje arcát.

Biztonságos interakció
Akadályozza meg a magánélet nem kívánt megsértését, és tartsa magát biztonságban a beépített zárral, amely robusztus és könnyen felhelyezhető.

Beszéljen egyszerűen és tisztán
A két beépített sztereó többirányú mikrofon természetesen és tisztán rögzíti a hangot minden irányban akár 3 m-ig. A zajcsökkentő funkció segít felerősíteni a hangszóró természetes hangját, és eltávolítja a környezeti zajokat.

Keressen meg és keretezzen be mindenkit a szobában
Az AI gesztusfelismerés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy egyszerű mozdulattal aktiválják az AI keretezés funkciót. Szabaduljon meg a távirányítóktól és a videohívások megszakításától.

Vezető UC-platformokkal működik
Teljesen kompatibilis a legújabb macOS, Windows OS és Chrome OS rendszerrel

A Zoom által ajánlott kamera
Zoom tanúsítvánnyal rendelkezik
A PW515 rendkívül éles videója és élethű hangja megbízható videokommunikációt kínál a zoom funkcióval. Hihetetlen videóminőségének köszönhetően a felhasználók professzionálisan bemutathatják magukat a videokonferenciák során.

Clickshare tanúsítvánnyal rendelkezik
Mindössze a Barco ClickShare gomb megnyomásával vagy a ClickShare alkalmazás elindításával a felhasználók vezeték nélkül csatlakozhatnak az AVerMedia video- és audioperifériákhoz, és egyszerűen megoszthatnak tartalmat.

A videohívások jobbak lettek
CamEngine 4
A CamEngine egy egyszerű, hatékony és intuitív szoftver, amely lehetővé teszi a videobeállítások testreszabását és a webkamerában rejlő lehetőségek teljes kihasználását.
Az olyan funkciókkal, mint a videóminőség-beállítás, az elforgatás, a kimerevítés, az AI-keretezés, az ePTZ és a FoV-beállítás, javíthatja a videofolyamot, és professzionálisan prezentálhat bármilyen streaming platformon vagy videokonferencia-alkalmazáson.

Termék és környezet
Az AVerMedia számára a környezetvédelem hosszú távú elkötelezettség. Átfogó környezetirányítási rendszerrel rendelkezünk, és megszereztük a Green termékpartner minősítést. A vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy termékeink a lehető legkisebb szén-dioxid-kibocsátással készülnek.

Az oldal sütiket használ. További információ