2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A-DATA
BASEUS
BENQ
BLITZWOLF
COLORWAY
CORSAIR
DELIGHT
DENVER
DIGITUS
ELGATO
ESPERANZA
GEMBIRD
HAMA
IMOU
KENSINGTON
LEXON
MEDIA-TECH
NANOLEAF
NONAME
PHILIPS
PLATINET
RAZER
SPIRE
TELLUR
THERMALTAKE
TNB
TP-LINK
TRACER
WHITE SHARK
XIAOMI
YEELIGHT

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Világítástechnika

Yeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot Lámpa

Yeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot Lámpa
Yeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot LámpaYeelight Mesh Downlight M2 Smart LED Spot Lámpa
TípusLámpa
Garancia 24 hónap
GyártóYEELIGHT
Termék weboldal
5 700 Ft   db 
Lámpa

A Yeelight spotlámpája egy teljesen új szintre emeli az okosvilágítást! Szembarát fényt biztosít, a fényerőssége és a színhőmérséklete pedig szabadon változtatható. A lámpa 30°-os szögben tökéletesen megvilágítja a szoba kiválasztott részét, valamint távolról is vezérelheti az applikáció vagy a hangvezérlés segítségével! Hogyha pedig még nagyobb kényelmet szeretne elérni, akkor csatlakoztasson több eszközt egymáshoz és vezérelje őket egyszerre!

Szembarát világítás
Az innovatív, ergonomikus designjának köszönhetően a Yeelight spotlámpája optimális világítást biztosít, ami szembarát, nem vibrál és nem fárasztó a szemnek még hosszas használat után sem!

Olyan világítást nyújt, amilyenre szüksége van!
A világítás fényerősségén és színhőmérsékletén könnyedén állíthat, amivel pillanatok alatt az adott szituációnak megfelelő fényt varázsolhat a szobába! Fókuszálni szeretne munka közben? Akkor állítson be erős, hideg fényt. Szeretne megpihenni egy fárasztó nap után? Akkor a kellemes, meleg világítás lesz a tökéletes választás! Szeretné a festmény, szobor vagy valamilyen más gyűjteményét kiállítani? Állítsa be úgy a fényt, hogy a legjobban mutassanak benne!

Élvezze a távoli vezérlést, akárhol is van!
A spotlámpát távolról is vezérelheti, még akkor is, hogyha nem tartózkodik otthon! Párosítsa a Yeelight applikációval, amivel beállíthatja az ütemtervet, fel- vagy lekapcsolhatja a világítást, állíthat a fényerőn és a színhőmérsékleten is. A világítás kompatibilis még a Google Assistant-el, az Apple HomeKit-el, Amazon Alexával és a Samsung SmartThings-el is. Csatlakoztassa a kiválasztott szoftverhez a spotlámpát és vezérelje hanggal vagy az applikáción keresztül a világítást.

Vezéreljen egyszerre több eszközt is!
A fejlett Bluetooth technológiának köszönhetően több eszközt is csatlakoztathat és egyszerre vezérelheti őket. Többé nem kell külön-külön felkapcsolnia a lámpákat! Csupán az egyik izzó paramétereit kell beállítani, a többi pedig azonnal alkalmazkodni fog hozzá!

Tökéletes kiegészítő lesz az otthonában!
A spotlámpa praktikus, univerzális kialakítást kapott és amikor felszereli a kiválasztott helyre, akkor szinte észrevehetetlen lesz! Ennek köszönhetően bármelyik szobának tökéletes kiegészítője lesz.

Az oldal sütiket használ. További információ