2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
AKASA
AKYGA
APPROX
ASSMANN
ATEN
AVAX
AXAGON
BASEUS
BELKIN
BLACKBIRD
CANYON
CLUB3D
CONCEPTRONIC
D-LINK
DELOCK
DICOTA
DIGITUS
EDNET
EQUIP
ESPERANZA
GEMBIRD
GENIUS
HAMA
HP
I-TEC
J5CREATE
KENSINGTON
LC POWER
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
MANHATTAN
MEDIA-TECH
NATEC
ORICO
PLATINET
PORT DESIGNS
RAIDSONIC
SANDBERG
SATECHI
SBOX
SHARKOON
SILICON POWER
SPEEDLINK
STARTECH
TARGUS
THERMALTAKE
TNB
TP-LINK
TRANSCEND
TRUST
UGREEN
VENTION
VERBATIM

Termékeink > Periféria > USB Hub

AXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal Silver

AXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal Silver
AXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal SilverAXAGON HUE-MSA USB3.2 Hub 4-port metal Silver
Port4 db
USBUSB 3.2
Aktív/Passzívpasszív
SzínSilver
tömeg0,08kg
Garancia 24 hónap
GyártóAXAGON
Termék weboldal
5 650 Ft   db 
4xPort, USB 3.2, passzív, Silver

Fém USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) hub. Az AXAGON HUE-MSA akár négy USB eszközt csatlakoztathat laptophoz vagy számítógéphez. Emellett USB-port leállítását és töltőközpont funkciót is kínál.

A fém hub test alumíniumból készült és tökéletes mechanikai védelmet nyújt a gyakori hordozáshoz. Elegáns, finom felület az ujjlenyomatok ellen. A gumipárnák megakadályozzák, hogy lecsússzanak az asztalról. A tartósan rögzített 20 cm hosszú USB-kábel ideális a mobil eszközök felhasználói számára.

Minden USB-port gombbal kapcsolható ki / be. Ez megkönnyíti a felesleges eszközök leválasztását anélkül, hogy le kellene választanunk az USB hubról. Minden USB-A port kék LED-del jelzi, hogy a port be vagy ki van kapcsolva. A hub csatlakoztatása után az összes LED világít = a portok engedélyezve vannak, a LED nem világít = a port le van tiltva.

Az USB hub sokoldalúságát a beépített mikro USB csatlakozó is növeli, amely a mobiltelefonokhoz kapott szabványos USB töltést segíti. Ennek a kiegészítő tápegységnek köszönhetően több külső lemez csatlakoztatható számítógéphez, laptophoz, táblagéphez vagy okostelefonhoz. Az USB 3.2 Gen 1 szabvány lehetővé teszi az 5Gb/s átviteli sebességet.

A töltő hub funkciónak köszönhetően a mobil eszközöket számítógéppel való kapcsolat nélkül is lehet tölteni Egy használatlan töltővel ez az USB elosztó szabad töltőközponttá válik. A hub emellett 1.5A/5V árammal működő telefonokat és táblagépeket is tölt. Tehát a hub könnyen tölthet Android-okostelefont, Apple iPhone-t, Apple iPad-et és más készülékeket is.

A hub ideális kiegészítő ultrabookokhoz, melyek kis számú USB-A porttal. A hubnak nem gond az sem, hogy a megfelelő OTG vagy USB-A > USB-C adapterrel csatlakozik a telefonokhoz. Csatlakoztathat egy flash meghajtót, billentyűzetet és egeret telefonjához vagy táblagépéhez.

Bemenet:  
• 1x USB 3.2 Gen 1 / SuperSpeed USB portot, USB-A male csatlakozó.    
• Visszafelé kompatibilis az USB 3.1 Gen 1 / USB 3.0 / USB 2.0 és USB 1.1.
• USB-A male (apa) típusú csatlakozó 20 cm hosszú, fixen a kábelhez rögzített.

Kimenet:
• 4x SuperSpeed USB portot, USB-A female csatlakozó.
• 4x Ki/Be gomb LED jelzéssel.
• Támogatja a következő átviteli sebességeket 5.000 / 480 / 12 / 1.5 Mb/s (SuperSpeed / High / Full / Low speed).
• Az állomás teljes áteresztőképessége / átviteli sebessége az alkalmazott USB 3.2 Gen 1 interfész függvénye (elméletileg 5 Gbit/s).

Tulajdonságok:
• Lehetőség a készülék csatlakoztatására a Hot Plug támogatásának köszönhetően.
• Teljes Plug and Play támogatás.
• Támogatás energiatakarékos mód.
• A magas minőségű árnyékolt kábel biztosítja a gyors kommunikációs sebességet, és a minimalizálja a nemkívánatos zajt.
• Méretei 102 x 31 x 10 mm.
• Súly 39 g (kábellel együtt).
• 20 cm-es USB kábel.

A hub áram ellátásának módja USB-kábelen keresztül (bus power):
• Az USB busz tápellátása elegendő ahhoz, hogy alacsony energiafogyasztású USB-eszközt (egér, billentyűzet, kártyaolvasó, pendrive stb.) vagy saját tápforrással rendelkező eszközöket (nyomtató, szkenner, 3.5" külső lemez) csatlakoztasson mind a négy porthoz.
• Ebben az áramellátási üzemmódban az USB hub akár két mágneses 2.5" külső lemezzel is képes egyszerre működni.
• Akár 1.5A árammal rendelkező mobileszközök (beleértve az iPadet is) töltése az egyes elosztóportokon. A teljes töltési áram (amely portokra van osztva) eléri a 2A-t 5V-os (a számítógép USB-portja képességeitől függően).

A hub energiaellátásának módja USB-n keresztül + külső USB-töltő (önellátás):
• Beépített mikro USB csatlakozó a hub további áramellátásához.
• Bármely mikro USB csatlakozóval ellátott mobil eszköz fali töltője (nem tartozék) használható (a töltő ajánlott kimeneti árama legalább 2A).

• Ebben az áramellátási üzemmódban az USB hub akár két mágneses 2.5" külső lemezzel is képes egyszerre működni. Ajánlott okostelefonokhoz és táblagépekhez való csatlakoztatáshoz.
• Akár 1.5A árammal rendelkező mobileszközök (beleértve az iPadet is) töltése az egyes elosztóportokon. A teljes töltési áram (amely portokra van osztva) eléri a 2.6A-t 5V-os (a külső fali töltő képességeitől függően).

Független töltőközpont mód a számítógéphez való csatlakozás nélkül (töltőközpont):
• A csatlakoztatott számítógép kikapcsolása után vagy a számítógéphez való csatlakozás nélkül az elosztó az USB fali töltőn keresztüli tápellátással működik, mint külön töltő USB elosztó. Csak csatlakoztasson egy szabványos fali töltőt mikro USB csatlakozóval az elosztóhoz (mikro USB bemenet).
• Akár 1.5A árammal rendelkező mobileszközök (beleértve az iPadet is) töltése az egyes elosztóportokon A teljes töltési áram (amely portokra van osztva) eléri a 2.8A-t 5V-os (a külső fali töltő képességeitől függően).

Támogatott operációs rendszerek:
• MS Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 vagy újabb, Windows Server 2003 / 2008 / 2012 / 2016 vagy újabb (az összes 32- és 64-bites Windows rendszer támogatott), Mac OS X 10.4.x vagy újabb, Linux 2.6.x kernellel vagy afelett, a legtöbb Android verzió.
Megj.: A meghajtók a támogatott operációs rendszerek részét képezik, és a telepítésük teljesen automatikus. Nincs szükség más drivert telepíteni, és el sem érhetők.

A csomagolás tartalma:
• SuperSpeed USB hub rögzített 20 cm-es kábellel,
• nyomtatott telepítési kézikönyv CZ / DE / DK / ENG / ESP / FIN / FR / GR / HR / HU / IT / NL / PL / PT / RO / RU / SK / SWE / BG / CN / TR / ARA,
• kartondoboz csomagolásbolti állványra akasztáshoz nyílással ellátott.


Az oldal sütiket használ. További információ