2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Tűzfal

ZyXEL USGFLEX500-EU0102F Firewall

hiányzó kép
Garancia 24 hónap
GyártóZYXEL
Termék weboldal
690 360 Ft   db 

Precíz Védelem. Rugalmas Előfizetés.

Bemutatjuk a legújabb USG sorozat-USG FLEX 500 készüléket, amely magasabb szintű teljesítményt és rugalmasságot biztosít! Az USG FLEX platformja folytatja hagyományait a legújabb, vezető technológiák biztosításában, mindeközben biztosítva a biztonsági előfizetések teljes csomagját, fennakadás nélkül, méretezhető átjáró-összeköttetésekkel. Szeretnénk minden üzletfelünk számára csúcsminőségű élményt biztosítani!

A nagyobb pontosságú észlelés felfedi a veszélyeket

A Zyxel Security Cloud folyamatosan tanul a fenyegetéssel kapcsolatos információk gyűjtéséből. Az USG FLEX sorozat támogatja a fejlett anti-Malware szoftvert felhő lekérdezés express módban, amely több milliárdnyi adatot eredményez. A magas észlelési sebességgel rendelkező felhő lekérdezés másodpercen belül ellenőrzi a fájlkivonatot.

A Legjobb Fenyegetés Intelligencia Szövetség

Annak érdekében, hogy hálózata a lehető legjobb védelmet élvezze, az USG FLEX integrálja a kiberbiztonsági terület vezető vállalatainak és szervezeteinek fenyegetés-intelligenciáját a fájl- és valós idejű fenyegetési adatokkal kapcsolatos skálázott információkkal. Ha szélesebb körű malware lefedettséget épít több forrásból származó adatbázissal, ez növeli a fenyegetések észlelésének pontosságát. A webszűrés az összes internet-hozzáférés védelme érdekében szerepel, különös tekintettel a terrorizmusellenes internetes hivatkozási egységre (CTIRU), amely korlátozza a terrorizmusgyanús anyagokhoz való online hozzáférést.

Nagyfokú Többrétegű Védelem

Az USG FLEX többrétegű védelemmel rendelkezik, különféle típusú fenyegetésekkel szemben. Az URL fenyegetés szűrő, a rosszindulatú programok és a behatolás megelőzése blokkolja a külső támadásokat, míg az Application Patrol és a webszűrés korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazásainak használatát vagy a webes hozzáférést. A TLS 1.3 támogatásával SSL-ellenőrzéssel megszünteti a titkosított forgalom vakfoltjait. Mindezek együtt védik meg a hálózatot a felügyelet nélküli résektől.

Rugalmas megoldás az Ön szükségletéhez igazítva

Az USG FLEX biztonsági szolgáltatások a tűzfalat átfogó biztonsági megoldássá változtatják. Adjon hozzá egységes fenyegetéskezelést (UTM) és vendéglátási csomagolt szolgáltatást, hogy megkapja a hálózat igényeinek megfelelő védelmet és összekapcsolhatóságot. Bármikor választhat több licenc közül, mint például a Web Filtering, Anti-Malware, SecuReporter Premium és egyebek.

Az oldal sütiket használ. További információ