2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ASSMANN
DELOCK
DIGITUS
EQUIP
GEMBIRD
HAMA
HANDY
KODAK
LOGILINK
MAXWELL
NIKON
NONAME
TECHNAXX
WP
XIAOMI

Termékeink > Kiegészítő, Kellék > Szerszám / Mérőeszköz

Nikon Prostaff 1000 távolságmérő

Nikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérő
Nikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérőNikon Prostaff 1000 távolságmérő
TípusMérőeszköz
tömeg0,42kg
Garancia 120 hónap
GyártóNIKON
Termék weboldal
116 550 Ft   db 
Mérőeszköz

A PROSTAFF 1000 lézeres távolságmérővel mindenre felkészülhet.

Az 5 m és 910 m közötti távolságtartományban használható, kompakt és könnyű eszközt célprioritás-kapcsoló rendszerrel látták el, amellyel két távolságmérési mód között lehet váltani. Az első célpont prioritása mód az objektumcsoport legközelebbi tagjának távolságát olvassa le, míg a távoli célpont prioritása mód a legtávolabbi objektum távolságát jeleníti meg. A távolságok egy gombnyomásra azonnal leolvashatóvá válnak, egy méteres felbontással. Még több lehetőséget kínál az egyszeri mérés és az akár nyolc másodpercig tartó folyamatos mérés, a kiváló minőségű, többrétegű bevonattal ellátott, 6x-os nagyítású monokulár pedig fényes és tiszta képet ad.

NAGY TÁVOLSÁGTARTOMÁNY RUGALMAS CÉLPONTKERESÉSSEL
A hosszú, 5 m és 910 m közötti mérési tartomány kényelmesen lefedi a teljes távolságot, amelyen mérésekre lehet szükség. A sokoldalú célprioritás-kapcsoló rendszernek köszönhetően a PROSTAFF 1000 gyorsan segít a célpont azonosításában. Ha átfedő objektumok mérésére kerül sor, az első célpont prioritása mód, valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Előbbi a a legközelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét. A mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzőn, 1 m-es lépésekben. Ha az egyszeri mérés sikertelen, az eszköz legfeljebb négy másodpercig automatikusan újrapróbálkozik, amíg sikeresen meg nem tudja határozni a távolságot. A főkapcsoló lenyomva tartásával legfeljebb nyolc másodperces folyamatos mérés indítható. Ezzel a funkcióval áttekintheti a környezetet, miközben gyorsan és kényelmesen meghatározhatja több célpont távolságát.

NAGY FÉNYEREJŰ KÉP ÉS KÉNYELMES BETEKINTÉS
A kiváló minőségű, 6x-os nagyítású monokulár lencséit és prizmáit többrétegű bevonattal látták el, amelyek ezáltal világos és éles képet biztosítanak, megkönnyítve a célpont azonosítását. A nagy, 16,7 mm-es betekintési távolság kényelmes használatot tesz lehetővé még szemüveg viselése esetén is. A dioptriaszabályozásnak köszönhetően a megjelenítés az egyéni látásélességhez igazítható.

TARTÓS TÁRS A ZSEBBEN
A kompakt és könnyű kialakítású, tenyérben elférő eszköz széles tartományon belül teszi lehetővé a távolságmérést, a célzás idejére pedig könnyen elhelyezhető zsebben. A PROSTAFF 1000 robusztus és esőálló kivitelű a JIS/IEC 4. védettségi osztálynak (IPX4) megfelelő védelemmel, valamint széles, –10 °C és +50 °C közötti hőmérséklettűréssel. Masszív és megbízható eszköz, amelyre minden körülmény között számíthat.

Az oldal sütiket használ. További információ