2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

CANON
CASIO
DELI CORE
SHARP

Termékeink > Irodai kellékek > Számológép

Canon P1-DTSC II Szalagos Számológép Silver

hiányzó kép
tömeg0,53kg
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
17 360 Ft   db 

A 12 helyiértékes, nyomtatási funkcióval ellátott számológép minden professzionális üzleti funkcióval rendelkezik

A 12 helyiértékes kézi számológép mobil nyomtatási, valamint adó-, üzleti és valutaszámítási lehetőséget is kínál a professzionális felhasználók számára. Az egyszerre hatékony és elegáns készülék ezüstmetál bevonattal van ellátva.

Hatékony kézi nyomtató

Itt a megoldás az elfoglalt üzletemberek számára, akiknek mindenütt szükségük lehet a hatékony számításokra. A minden lehetőségre kész, 12 helyiértékes tintagörgős nyomtatóval felszerelt számológép 2,0 sor/mp-es nyomtatásra képes, és még a kezében is elfér.

Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók

Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg. A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek. A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre. A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).

Teljes körű, sokoldalú működés

A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. További előnyeihez tartozik a konstansszámítás és a 3 helyiértékes vesszős tagolás, továbbá az előjelváltó, tizedesjegy-beállító, kerekítő és százalékszámító gombok.

Áttekinthető LCD-képernyő és billentyűzet

A P1-DTSC kézi számológép létére meglepően nagy, függőlegesen dönthető LCD-kijelzővel van ellátva, melyről azonnal leolvashatók a számjegyek. Az áttekinthető billentyűzet és a nagy méretű, tartós, színkódolt billentyűk jóvoltából gyorsan és kényelmesen végezhető az adatbevitel.

A papírtekercs belső és külső tárolása

A belső és külső papírtekercsrendszer által biztosított valódi mobilitás lehetővé teszi az elegáns kialakítású számítógép üzleti út közbeni használatát.

Praktikusan működtethető elemekkel és hálózati tápellátásról

A P1-DTSC készülék elemekről nyeri a tápellátást; az automatikus kikapcsolás funkció pedig takarékoskodik az energiával. Az alacsony töltöttségi szint jelzése garantálja a megszakítás nélküli megbízható használatot. A számológép AD-11 adapter segítségével közvetlenül a hálózati tápellátásra is csatlakoztatható.

Az oldal sütiket használ. További információ