2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

CANON
CASIO
DELI CORE
ESPERANZA
SHARP

Termékeink > Irodai kellékek > Számológép

Canon F-715SG Tudományos számológép Black

Canon F-715SG Tudományos számológép Black
TípusTudományos számológép
SzínBlack
tömeg0,18kg
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
8 720 Ft   db 
Tudományos számológép, Black

F-715SG
A nagyméretű kétsoros LCD-kijelzővel rendelkező fejlett F-715SG tudományos számológép három színváltozatban kapható. Nagyszerű választás azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem, hiszen részben újrahasznosított Canon termékekből készült.

Előnyök
Nagyméretű kétsoros LCD kijelző
250 funkció
Akár 16 belső kalkulációs számjegy
Az eddigi legkörnyezetbarátabb megoldás, mivel a hátlaphoz és a fedélhez Canon termékek újrahasznosításából nyert műanyagot használtunk.
Kettős áramforrás: napelem és elem
Három színváltozat
Termékjellemzők
Ismerje meg jobban a Canon F-715SG készüléket

Az extra nagy kétsoros kijelző könnyen leolvasható

A tanuláshoz, vizsgaíráshoz és házifeladat-készítéshez is ideális megoldást nyújtó F-715SG tudományos számológép extra nagy kétsoros LCD kijelzővel rendelkezik. A bevitt adatok a felső sorban, az eredmények pedig az alsó sorban jelennek meg - a kijelző akár 10 számjegyes eredményt és 2 számjegyes exponenciálist is képes megjeleníteni. A fő karakterek mérete a kijelzőn 9,6 × 3,96 mm, így egy szempillantás alatt, könnyen leolvashatók az eredmények.

250 különböző funkció

Ez a minden szempontból intelligens tudományos számológép - amely nemcsak az általános matematikai műveleteket képes elvégezni, hanem trigonometriai, statisztikai, fizikai és mérnöki számításokra is alkalmas - minden olyan funkcióval rendelkezik amelyre a diákoknak a matematikai tanulmányok és a számításokat igénylő tudományos tárgyak elsajátítása közben szükségük lehet. A fejlett problémamegoldást lehetővé tevő F-715SG összesen 250 funkcióval rendelkezik. Memóriájában akár 17 számítás és tárolható és előhívható, lehetővé téve a felhasználó számára a különböző minták és elképzelések feltérképezését. Továbbá a belső számításokat 16 számjeggyel képes elvégezni, ami pontosabb eredményekhez vezet.

Részben újrahasznosított Canon anyagokból készült

Az F-715SG praktikus és az eddigi legkörnyezetbarátabb választás. Ennek oka, hogy a Canon hulladék műanyagot használ a hátlap és a fedél előállításához. A leselejtezett termékeket erőforrásként kezelve újraindul azok hasznos élettartama.

Megbízható kettős áramellátás

Ez a tudományos számológép napelemmel és normál elemmel egyaránt működik, ami folyamatosan biztosítja a megbízható teljesítményt, és kettős biztonságot jelent vizsgaírás közben. Amennyiben a fényviszonyok megengedik, használja az energiatakarékos napelemes megoldást, szükség esetén pedig térjen át a tartalék elem használatára. Az F-715SG arra is többször, időben figyelmeztet, ha az elem kezd lemerülni. Amennyiben a számológépet 7 percig nem használják, az "automatikus kikapcsolás" funkció kikapcsolja a készüléket, meghosszabbítva az elem élettartamát.

Három elegáns színváltozat

A praktikus és stílusos F-715SG kapható feketében, illetve fehérben magenta vagy kék színű nyílgombbal és fedéllel. Súlya mindössze 124 gram, ezért könnyen szállítható. A kemény elcsúsztatható fedél megvédi a billentyűzetet és a kijelzőt a mindennapos koccanásoktól és ütésektől.



Az oldal sütiket használ. További információ