2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

CANON
CASIO
DELI CORE
SHARP

Termékeink > Irodai kellékek > Számológép

Canon AS-2400 Asztali számológép Black

Canon AS-2400 Asztali számológép Black
TípusAsztali számológép
SzínBlack
tömeg0,26kg
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
9 510 Ft   db 
Asztali számológép, Black

Elegáns, professzionális

A 14 helyértékes AS-2400 ötvözi az eleganciát és a praktikumot. A karcsú, ívelt ház nem csak kinézetre professzionális; jól elfér az asztalon vagy a polcon.


Állítható, dönthető kijelző

A nagyméretű, világos és állítható LCD kijelzőpanel minimálisra csökkenti a tükröződést. A panel dönthetősége jóvoltából minden megvilágításnál jól olvasható.


Környezetbarát kivitel

Ez a modell nemcsak ergonomikus, de a környezetre gyakorolt káros hatása is minimális: ez manapság jelentős szempont a vállalati és egyéni felhasználók számára egyaránt. Egyes műanyag összetevőket Canon termékek újrafelhasznált anyagából gyártottak.


Energiatakarékos

Dupla tápforrás (napelem és higanymentes elem) biztosítja az energiahatékony és biztonságos működést a különböző megvilágítási körülmények között. Ha az AS-2400 készülék használaton kívül van, életbe lép az energiatakarékosságot szolgáló automatikus kikapcsolás.


Összetett funkciók

Az AS-2400 számológép funkciók széles körét kínálja. A csúsztatható választókapcsoló könnyű tizedespont-kiválasztást és kerekítést tesz lehetővé. A végösszeg-memória automatikusan tárolja a részösszegeket. Az egyéb kényelmi célokat szolgáló billentyűk közé tartozik a haszonkulcsra és fordított sorrendre vonatkozó billentyű, továbbá az összes normál funkció, amely egy Canon számológéptől elvárható.


Az oldal sütiket használ. További információ