2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

CANON
CASIO
DELI CORE
ESPERANZA
SHARP

Termékeink > Irodai kellékek > Számológép

Canon AS-1200 Asztali számológép Black

Canon AS-1200 Asztali számológép Black
TípusAsztali számológép
SzínBlack
tömeg0,2kg
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
4 360 Ft   db 
Asztali számológép, Black

Ez a 12 számjegyes, félig asztali számológép intelligens, ívelt formájú és sok hasznos billentyűfunkciója van.További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

12 számjegyes félig asztali számológép ívelt formájú házzal.

A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készülHaszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítási képességekKerekítés és tizedespont választásKettős áramellátás (napelem és elem).Nagyméretű, döntött kijelző 12 számjegyes félig asztali „zöld számológép ívelt formával.

Nagyméretű, döntött LCD-kijelző

Az ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, döntött LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.

Környezetbarát

Adjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették.
Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás.

Energiahatékony

A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják. Hasznos funkciók Egyszerűsítse számításait és nyerjen időt az ügyes csúszó kapcsolóval, amivel könnyen kiválasztható a tizedespont helye és a kerekítés. További jellemzője a haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítás.

Az oldal sütiket használ. További információ