2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
APPROX
ASUS
ASUSTOR
ATEN
CISCO
CLUB3D
CUDY
CYBERPOWER
D-LINK
DAHUA
DELOCK
DIGITUS
DRAYTEK
EDIMAX
EMINENT
GEMBIRD
HAMA
HIKVISION
HP
IMOU
IP-COM
LANBERG
LANCOM
LEVELONE
LINKSYS
LOGILINK
MANHATTAN
MEDIA-TECH
MIKROTIK
NETGEAR
PLANET
QNAP
REYEE
STARTECH
TECHLY
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
UGREEN
UNIVIEW
VIVOLINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Switch

ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch

ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP SwitchATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP SwitchATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch
ATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP SwitchATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP SwitchATEN 1-Local/Remote Share Access Single Port VGA KVM over IP Switch
LAN Port2 db
Gigabit LAN port2 db
Menedzselhető
Vizuális topológia
Rack
Fémház
tömeg1,6kg
Garancia 12 hónap
GyártóATEN
Termék weboldal
473 280 Ft   db 
2xLAN port, 2xGigabit LAN, Rack, Fémház

A CN9000 VGA KVM over IP Switch lehetővé teszi a PC vagy munkaállomás videójának, hangjának és virtuális médiájának távoli elérését és vezérlését, és akár 1920 x 1200 @ 60 Hz felbontású, nagy felbontású VGA videót biztosít mind a helyi, mind a távoli konzolokon. Az USB és PS/2 (billentyűzet és egér) támogatással felszerelt CN9000 nemcsak a modern munkaállomásokkal, hanem a régebbi, elavult rendszerekkel és szerverekkel is kompatibilis.

A felhasználóbarát működés érdekében az előlapon található mini USB-portot laptop USB-konzol (LUC) portként tervezték laptophoz való csatlakoztatásra, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hozzáférjen a PC/szerverhez a könnyű rutinkarbantartás érdekében anélkül, hogy további monitorra, billentyűzetre és egérre lenne szükség.

A zökkenőmentes csatlakoztathatóság érdekében a CN9000 kettős LAN- és kettős tápellátási funkcióval van felszerelve, hogy a szerverszobában a működés zökkenőmentes és hatékony legyen. A tápellátás állapotának érzékelési funkciója automatikusan eseményértesítést küld, ha a készülék offline állapotba kerül (pl. áramkimaradás) az eszköz állapotának figyelemmel kísérése érdekében. A CN9000 továbbá rendelkezik egy 5-tűs Relay / DI (digitális bemenet) csatlakozóblokkal, amely lehetővé teszi a helyi kiszolgáló távoli újraindítását, valamint digitális bemenetek fogadását egy csatlakoztatott bemeneti/riasztó eszközről a kritikus eseményekről szóló értesítéshez.

A távoli kezelés megkönnyítése érdekében a CN9000 WebClient Viewer támogatja a távoli asztali hozzáférést további szoftveralkalmazások nélkül. A VGA KVM over IP Switch webalapú grafikus felhasználói felületet biztosít a távoli hozzáféréshez és kezeléshez. Az egységes, többnyelvű felülettel hatékonyan minimalizálhatja a felhasználók betanítási idejét és növelheti a termelékenységet.

Az oldal sütiket használ. További információ