2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AMAZON
BLACKBIRD
BLITZWOLF
DELIGHT
DELOCK
DENVER
EZVIZ
GARMIN
GEMBIRD
GOOGLE
HAMA
HONEYWELL
IMOU
MEDIA-TECH
MEROSS
NANOLEAF
REALPOWER
TELL
TELLUR
TENDA
TP-LINK
UGREEN
WITHINGS
XIAOMI
YEELIGHT

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Smart Home

Xiaomi Yeelight Gateway (BLE Mesh)

hiányzó kép
Garancia 12 hónap
GyártóXIAOMI
Termék weboldal
14 240 Ft   db 

Yeelight Mesh Gateway - még jobban irányíthatja a világítást
A modern Yeelight Mesh Gateway lehetővé teszi a BLE Mesh eszközök, például a Yeelight M2 Downlight vagy a Yeelight M2 Spotlight, kényelmes vezérlését. Sikeresen akár 50 terméket is csatlakoztathat hozzá, és a Wi-Fi és LAN támogatásnak köszönhetően megbízható kapcsolatot élvezhet. Az egyszerű konfigurálás és az Apple HomeKit kompatibilitás még kényelmesebbé teszi a használatát.

2 csatlakozási lehetőség - válassza ki a legmegfelelőbbet az Ön számára
Ennek az egyedülálló átjárónak az alkalmazásával egyszerű és kellemes irányítást nyerhet a Yeelight intelligens világítása felett. A készülék 2 hozzáférési módot támogat - LAN és Wi-Fi. Lehetőségei ezért rendkívül magasak. Használja az átjárót, ahogy szeretné, és élvezze a megbízható kapcsolatot!

Felejtsd el a jel problémáit
A készülék fejlett Wi-Fi chip-el van felszerelve, amely nagy teljesítményével lenyűgöz. Ennek köszönhetően stabil, megbízható kapcsolat lehetséges. Ezenkívül a 2x2 MIMO vezeték nélküli technológia révén a Mesh Gateway kivételesen erős jelet nyújt, amelyet széles tartománya különböztet meg, és problémamentesen átmegy a falakon is. Búcsúzzon az átviteli nehézségektől - a Yeelight segítségével új szintre emelheti a világítás távirányítóját.

Gyorsan és egyszerűen beállíthatja
Félsz az átjáró bonyolult konfigurációjától? Ne legyél! Működése mesésen egyszerű. Csak kapcsolja be, majd adja hozzá a Yeelight alkalmazáshoz. Ezután csak meg kell találnia a BLE Mesh eszközeit, és párosítania kell őket az átjáróval. És ez az! Az intelligens világítás kényelmes vezérlése könnyen elérhető.

Hozzon létre egy intelligens otthont, és fedezzen fel új lehetőségeket
Az átjáró kompatibilis az Apple HomeKit programmal, amely még több lehetőséget biztosít a világítás vezérlésére. Csatlakoztassa a Yeelight M2 Downlight vagy Spotlight elemet intelligens otthonához, és élvezze a kényelmes irányítást. Az eszközöket hangosan is működtetheti a Siri intelligens asszisztens segítségével. Változtassa meg a világítási módokat, távolról kapcsolja be és ki a lámpát, és állítsa be az Ön igényeinek és preferenciáinak - szinte semmi sem korlátozza Önt!


 
 
 

Az oldal sütiket használ. További információ