2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AMAZON
ANKER
BLACKBIRD
BLITZWOLF
DELIGHT
DELOCK
DENVER
EZVIZ
GARMIN
GEMBIRD
GOOGLE
HAMA
HONEYWELL
IMOU
MEDIA-TECH
MEROSS
NANOLEAF
REALPOWER
TELL
TELLUR
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
UGREEN
WITHINGS
XIAOMI
YEELIGHT

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Smart Home

ANKER Eufy Video Doorbell E340 Black

ANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 Black
ANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 BlackANKER Eufy Video Doorbell E340 Black
TípusOkos csengő
tömeg0,54kg
Garancia 24 hónap
GyártóANKER
Termék weboldal
84 100 Ft   db 
Okos csengő
Kettős kamera, kettős biztonság: Két kamera együttműködve biztosítja a fejlett megfigyelést. Az elölről néző kamera az emberekre fókuszál, míg a lefelé néző kamera az ajtó előtti padlót látva kitölti a réseket.
Színes éjszakai látás a tiszta kilátásért : Bemutatjuk az iparág első kettős fényrendszerét, amely fejlett fényfelvételi és -feldolgozási algoritmussal párosul. Kevésbé elmosódott, mint az éjszakai látás korábbi iterációi, és akár 16 láb (5 m) tiszta éjszakai látótávolság.
Lássa, ami számít 2K Full HD tisztaságban: A 2K tisztaság több részletet tár fel. Tiszta és részletes képet kaphatsz a küszöbödről és bárkiről, aki beugrik hozzád.
Akkumulátoros vagy vezetékes, az Ön választása: Az akkumulátoros üzemmód megkönnyíti a telepítést. Tartson magánál egy tartalék gyorskioldós akkumulátort a gyors cserékhez és a töltés miatti állásidő elkerülése érdekében. A vezetékes üzemmód szintén az akkumulátorról működik, amelyet a vezetékes áramforrás tölt fel a hosszú élettartam érdekében. Megjegyzés: A vezetékes üzemmódhoz szükséges az akkumulátor beszerelése és egy 8-24V-os és >10VA teljesítményű áramforrás csatlakoztatása.
Párosítsa egy csengővel, hogy riasztásokat halljon az egész otthonában: Csatlakozhat meglévő csengőjéhez, vagy párosítható eufy HomeBase S280, eufy HomeBase S380, eufy Minibase Chime (T8023), Alexa eszközökkel és Google Voice Assistant eszközökkel. Megjegyzés: Nem kompatibilis az eredeti eufy Wi-Fi Chime (T8020) vagy eufy Chime (T8740/T8742) készülékekkel.

Az oldal sütiket használ. További információ