2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
CANON
EPSON
HP
IRIS
MEDIA-TECH

Termékeink > Irodai kellékek > Scanner

Epson WorkForce DS-70000N Lapadagolós Szkenner White

Epson WorkForce DS-70000N Lapadagolós Szkenner White
Maximális lapméretA3
TípusLapadagolós szkenner
Optikai felbontás600x600 dpi
Film-dia adapter
Fizikai méret640x522x289mm
Tömeg27,38 kg
Duplex
WiFi
WiFi Direct
LAN
tömeg34,74kg
Garancia 12 hónap
GyártóEPSON
Termék weboldal
1 948 630 Ft   db 
A3, Lapadagolós szkenner, 600x600dpi, 640x522x289mm, 27,38kg
Leírás:

Ezt a nagy teherbírású készüléket arra terveztük, hogy egyszerűen integrálható legyen akár bonyolult IT-rendszerekbe is, ennek köszönhetően több dokumentum egyszerre történő gyors és hatékony kezelésére képes. A percenkénti 70 lapos és 140 képes teljesítménnyel nagy mennyiségű feladat is probléma nélkül elvégezhető. A szkenner a 200 db A3-as lapot kezelő automata lapadagolónak, az egymenetes kétoldalas lapolvasásnak, valamint a kettősadagolás-érzékelésnek köszönhetően gyors és gondmentes lapolvasást biztosít.

A szkenner és funkciói a beépített hálózaticsatlakozó-panel segítségével több felhasználó között is megoszthatók. A hálózaticsatlakozó-panel és a Document Capture Pro megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az azonnali lapolvasási funkciók előnyeit, valamint a lapolvasási funkciók testre szabhatóságát, például a „szkennelés e-mailbe” vagy a „szkennelés Microsoft SharePoint helyre” műveleteket is. E funkcióknak hála a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők.

A Document Capture Pro megkönnyíti a szkenner integrálását dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatot gyakorlatilag bármilyen dokumentumtároló vagy -kezelő rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék.

A Document Capture Pro Server olyan vállalkozások számára készült, amelyeknek fejlettebb, azonnali lapolvasásra és egyéb Document Capture Pro-funkciókra van szükségük megosztott készülékeiken anélkül, hogy ehhez minden számítógépre szoftvereket kellene telepíteniük.

Az Epson ReadyScan LED technológia nullára redukálja a felmelegedési időt, és csökkenti az áramfogyasztást.
Az oldal sütiket használ. További információ