2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACER
ASUS
CUDY
D-LINK
DAHUA
HUAWEI
IMOU
IP-COM
LANCOM
LINKSYS
MIKROTIK
MSI
NETGEAR
QNAP
REYEE
STRONG
SYNOLOGY
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZTE
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Router

Asus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable Router

Asus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable Router
Asus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable RouterAsus AX5400 Dual Band WiFi 6 Extendable Router
TípusWI-FI 6 (802.11ax)
WAN port1 db
LAN port4 db
10/100 LAN port
Gigabit LAN port
2,5Gbps LAN port
10Gbps LAN port
2,4GHz sebesség574 Mbps
5GHz sebesség4804 Mbps
Dual Band
Tri Band
Quad Band
SIM foglalat
Mesh WI-FI
USB csatlakozó
SFP csatlakozó
PoE csatlakozó
Garancia 36 hónap
GyártóASUS
Termék weboldal
60 710 Ft   db 
WI-FI 6 (802.11ax), 1xWAN, 4xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 4804Mbps, Dual Band, Mesh WI-FI, USB

Nagy hatékonyságú WiFi 6 - Ez az ultragyors WiFi 6 útválasztó akár 5400 Mbps sebességet is biztosít, megnövelt kapacitással, hogy több eszközt tudjon kezelni.
Hatékony WAN-összevonás - Az akár 2 Gbps sebességű, villámgyorsan összekapcsolt WAN sebesség megbízható internetkapcsolatot biztosít az intelligens otthonok és kisvállalkozások számára.
Kereskedelmi szintű biztonság bárhol - Védje otthoni hálózatát a Trend Micro™ által támogatott AiProtection Pro alkalmazással. Ha pedig távol vagy otthonról, az ASUS Instant Guard egy kattintással megosztható, biztonságos VPN-t biztosít.
Fejlett szülői felügyelet - Védje gyermekeit online azonnali felügyelet, tartalomszűrők és testreszabott beállítások segítségével minden egyes csatlakoztatott eszközhöz, külön költség nélkül.
Egyszerűen bővíthető hálózat - Élvezze a zökkenőmentes barangolást gazdag, fejlett funkciókkal bármely AiMesh-kompatibilis router hozzáadásával.

Lenyűgöző sebesség, megbízható kapcsolat
A fejlett ASUS biztonsági technológia által biztosított átfogó, beépített VPN hálózatvédelemmel az RT-AX5400 biztosan felülmúlja a hálózati élményről alkotott elképzeléseit, és tökéletesen együttműködik a meglévő WiFi eszközeivel*! Készüljünk fel az ultra-biztonságos kapcsolódásra és a nagy teljesítményre!

Warp-sebességű WiFi
Az RT-AX5400 a WiFi 6-ot kihasználva gyorsabb és stabilabb internetet biztosít az otthonodban található okoseszközök egyre növekvő sokaságának. A gyorsabb sebesség, a nagyobb hálózati hatékonyság és kapacitás felszabadítja Önt arra, hogy annyi eszközt csatlakoztasson, amennyire szüksége van, miközben élvezheti a csúcs WiFi sebességet.

*Az adatok a 4x4 WiFi 6 megoldás sebességét az 5GHz-es sávban a 4x4 WiFi 5 megoldás sebességéhez hasonlítják az 5GHz-es sávban.

Biztonságosabb böngészési élmény
Az internet tartalmazhat nem megfelelő tartalmakat, tolakodó hirdetéseket vagy más veszélyeket és biztonsági kockázatokat. Az ASUS Safe Browsing segít blokkolni a nemkívánatos tartalmakat egyetlen érintéssel -- nincs szükség extra alkalmazásokra. Könnyű DNS-alapú szűrése* nem befolyásolja a router teljesítményét. Még a nyílt tartalmakat is képes kiszűrni a keresőmotorok találataiból, hogy megvédje gyermekeit az interneten.

*A Safe Browsing használatával Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a blokkolt és szűrt tartalmak szabványát egy harmadik fél DNS-szolgáltató állapítja meg.

Az Instant Guard segítségével biztonságosabbá teheti az ingyenes WiFi-t
A kávézókban, éttermekben, szállodákban, repülőtereken stb. található ingyenes nyilvános WiFi ritkán biztonságos, és a hackerek könnyen elkaphatnak minden digitális információt, amit az internetre küld. Az ASUS Instant Guard mobilalkalmazás egyetlen érintéssel biztonságos internet-hozzáférést biztosít az RT-AX5400 routerén keresztül, sziklaszilárd biztonságot nyújtva az Ön által használt nyilvános WiFi-kapcsolatokhoz. Az újonnan frissített alkalmazásunkkal még azt is lehetővé teszi, hogy ezt a gondtalan hálózati kapcsolatot könnyedén megoszthassa családjával és barátaival egy URL-linken keresztül.

Hálózati vezérlés az Ön módján
Az ASUS Router app intuitív kezelőfelületével könnyedén beállíthatja és kezelheti RT-AX5400 routerét. A webes GUI-t is elérheti a speciális beállítások felfedezéséhez és további routerfunkciók feloldásához.

Egyszerű, de teljes körű funkciók
A könnyen használható ASUS Router mobilalkalmazás egyszerű beállítást és kezelést kínál az RT-AX5400 routerhez. Még többet fedezhet fel a továbbfejlesztett funkciókkal, beleértve a teljes körű VPN-beállításokat, az új szülői felügyeleti időbeosztást, a vizualizált kapcsolatdiagnosztikát és még sok mást.

Rugalmas és skálázható vezeték nélküli AiMesh hálózatépítés
Az Ön útválasztója miatt nem talál WiFi holtpontokat? Az RT-AX5400 támogatja az ASUS AiMesh-t, egy egyedülálló mesh-hálózati technológiát, amely több ASUS router segítségével egy egész házra kiterjedő hálózatot hoz létre. Az egyszerű központi vezérlésnek és a zökkenőmentes roamingnak köszönhetően még a nem szakértők is beállíthatják bármelyik AiMesh-képes routerrel, amely a tulajdonukban van. Mondjon búcsút a WiFi holt zónáknak!


Az oldal sütiket használ. További információ