2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACER
ASUS
CISCO
CUDY
D-LINK
DAHUA
HUAWEI
IMOU
IP-COM
LANCOM
LINKSYS
MIKROTIK
MSI
NETGEAR
QNAP
REYEE
STRONG
SYNOLOGY
TELTONIKA
TENDA
TP-LINK
UBIQUITI
XIAOMI
ZTE
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Router

Acer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router

Acer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router
Acer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E RouterAcer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E Router
TípusWI-FI 6E (802.11ax)
WAN port1 db
LAN port4 db
10/100 LAN port
Gigabit LAN port
2,5Gbps LAN port
10Gbps LAN port
Dual Band
Tri Band
Quad Band
SIM foglalat
Mesh WI-FI
USB csatlakozó
SFP csatlakozó
PoE csatlakozó
Garancia 12 hónap
GyártóACER
Termék weboldal
128 290 Ft   db 
WI-FI 6E (802.11ax), 1xWAN, 4xLAN, 2,5Gbps LAN, Tri Band, USB, Gamer
  • A 6E tri-band csak a csúcssebesség (akár 7,8 Gbps) elérését teszi lehetővé több Wi-Fi 6E kapcsolat egyidejű használatával, miközben alacsony, ~2 ms1 késleltetési időt támogat.
  • Kompatibilis az Intel® Killer™ Prioritization Engine-nel, amely a hálózati forgalom észlelésére és felgyorsítására szolgál a maximális sebesség érdekében
  • Az intelligens eszközfelismerésnek köszönhetően a router bármilyen eszközzel vagy alkalmazással működni fog
  • Maradjon védett online a beépített Trend Micro™ Home Security Engine segítségével a W6 élettartama során
  • 2 GHz-es négymagos processzor, 1 GB DDR4 RAM és masszív 4 GB ROM
  • Kalibrálja a Wi-Fi jel lefedettségét a számítógépéhez az antennák megfelelő beállításával a 6 megfelelő LED kijelzőn keresztül


Járassa csúcsra a hálózati sebességet, és szorítsa minimálisra a késleltetési időt a Predator Connect W6 Wi-Fi 6E háromsávos AX7800 routerrel, rendkívül alacsony, ~2 ms-es késleltetés mellett.


GYORSULJON FEL A 6E-VEL

Az új 6E háromsávos routerrel csúcssebességet érhet el (akár 7,8 Gb/s), ha egyszerre több Wi-Fi 6E2 kapcsolattal használja, miközben alacsony, ~2ms1-os késleltetést biztosít.


HIBRID HÁLÓZAT

Növelje a sávszélességet több technológia segítségével: A Hybrid Quality of Service – amely az Intel® Killer™ Prioritization Engine motorral kompatibilis – a hálózati forgalom észlelését és gyorsítását szolgálja a maximális sebesség érdekében. Az Intelligent Device Recognition segítségével pedig a router bármilyen eszközzel vagy alkalmazással működik.


FOKOZZA A JELERŐSSÉGET

Kalibrálja a Wi-Fi jel lefedettségét a számítógépéhez az antennák megfelelő beállításával. A router LED-világítása jelzi a jelerősséget: a kék a jó, a sárga a közepes, és természetesen a piros a rossz.


VÉDELEM TREND MICRO™-VAL

A beépített Trend Micro™ Home Security Engine a W6 készüléke teljes élettartamára védelmet nyújt online. Az IoT Security Protection segítségével megvédheti gépét a rosszindulatú weboldalaktól és a lehetséges hálózati támadásoktól, és ha szeretné, kiegészítheti szülői felügyeleti opciókkal is.


KATEGÓRIAELSŐ

Elképesztő beépített műszaki adatok! A 2 GHz-es négymagos processzorral, az 1 GB-os DDR4 RAM-mal és az óriási 4 GB-os ROM-mal gyakorlatilag esély sincs arra, hogy a router valaha lelassuljon, vagy hogy hálózattúlterhelést vagy késleltetést tapasztaljon.


ÉPÍTSÜK FEL A HÁLÓZATÁT

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné bővíteni az otthoni és/vagy a munkahelyi hálózatát, forduljon hozzánk bizalommal. Egyszerűen olvassa be a QR-kódot az alkalmazás letöltéséhez, vagy kattintson a linkre.

Az oldal sütiket használ. További információ