2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base Black

Thrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base BlackThrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base BlackThrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base Black
Thrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base BlackThrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base BlackThrustmaster T300 USB Racing Wheel Servo Base Black
TípusKiegészítő
PlatormPC/PS3/PS4
CsatolófelületUSB
VáltóNincs váltó
PedálNincs pedál
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg5,2kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
104 280 Ft   db 
Kiegészítő, PC/PS3/PS4, USB, Nincs váltó, Nincs pedál, Force feedback

A Thrustmaster T300 Racing Wheel Servo Base segítségével a játékosok valóban belemerülhetnek az autóversenyzés világába, és tökéletesíthetik képességeiket teljesítményük javítása érdekében.

Egyszerű cserélő rendszer
A T300RS sorozat többi termékéhez (T300RS, T300RS GT és T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) hasonlóan a T300 Racing Wheel Servo Base is gyors és egyszerű kormánycsere rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a versenyzést különböző Thrustmaster kerekekkel.
A külön megvásárolható, alap és pedálok nélküli kerekekből álló Thrustmaster kerekek ökoszisztémája a T300RS felhasználók számára a termékek széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten a különböző motorsport-stílusokhoz terveztek: a GT körversenytől a durva terepen történő rallye versenyig minden lehetőség nyitva áll.

Gyors, erős kefe nélküli szervomotorok
A T300 Racing Wheel Servo Base egy kefe nélküli szervomotorral rendelkezik, közel 25 watt teljesítménnyel, a gyors és precíz teljesítmény és a kifogástalan irányítás érdekében bármilyen versenyterepen.

Kettős öves rendszer
A T300 Racing Wheel Servo Base kettős övrendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a zavaró zajokat, és egyenletesebb mozgást tesz lehetővé, a rugalmasabb vezetési élmény érdekében.

Sajátos mágneses technológia
A Thrustmaster szabadalmaztatott mágneses technológiájával az optimális kerékpontosság érdekében, amely nem csökken az idő múlásával, a T300 Racing Wheel Base által lehetővé tett megbízhatóságot a virtuális versenyzők világszerte aranystandardnak tekintik. A Thrustmaster szabadalmaztatott érintés nélküli H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) rendszere, potenciométer nélkül, korlátlan termékélettartamot és optimális pontosságot tesz lehetővé a játékmenet során: akár 16 bites felbontás, 65 536 értékkel.

 

Az oldal sütiket használ. További információ