2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

HORI
LOGITECH
SONY
THRUSTMASTER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Joystick

Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)

Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)
Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)
TípusJoystick
PlatformPC
tömeg1,71kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
63 870 Ft   db 
Joystick, PC

1:1 arányú replika
Az eredeti F-16C Viper repülőkar alapján tervezték ezt az élethű méretű replikát, amelyet az U.S Air Force licenszelt. Ipari minőségű anyagokból készült a termékek maximális élettartama érdekében. Az F-16C Viper HOTAS Add-On Grip összesen 19 akciógombot tartalmaz, plusz egy 8 irányú „nézeti” kalapkapcsolót.

Teljesen életszerű érzés
Ez a 100% fémes kialakítás visszaadja az eredeti kezelési érzetet, így teljesen belemerülhet a játékokba. A gombok és a kioldó nyomereje megegyezik az igazi F-16C Viper karéval.

100% natív integráció a digitális harcszimulációk cilágába
Élvezze a natív integrációt a Digital Combat Simulator játékban a dedikált DCS: F-16C Viper modulon keresztül. Használja ki a tökéletesen testreszabott repülési élményt, amely hihetetlenül közel áll ahhoz, amit az igazi F-16C Viper pilóták élnek nap mint nap.

Kompatibilis az összes Thrustmaster joystick alappal
Az F-16C Viper HOTAS Add-On Grip kompatibilis az összes Thrustmaster joystick alappal: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog és HOTAS mágneses alap (külön megvásárolható).


Az oldal sütiket használ. További információ