2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

A4-TECH
BENQ
DICOTA
GEMBIRD
GENIUS
HAMA
KENSINGTON
LOGILINK
LOGITECH
TARGUS
TNB

Termékeink > Irodai kellékek > Presenter

Logitech Spotlight Presentation Remote Wireless Presenter Digital Laser Silver

hiányzó kép
tömeg0,2kg
Garancia 24 hónap
GyártóLOGITECH
Termék weboldal
58 860 Ft   db 

KÖNNYEN KEZELHETŐ DIAVETÍTÉS-NAVIGÁCIÓ
Élvezze a könnyed kezelhetőséget a Spotlight intuitív három gombos felületével.

NAGY HATÓTÁVOLSÁG
Mozogjon és kezelje bemutatóját akár 30 méterről.

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS
A Spotlight használható Windows és Mac rendszereken, illetve a Powerpoint, Keynote, PDF, Google Slide és Prezi bemutatókkal.

KETTŐS CSATLAKOZÁS
A plug and play csatlakozású Spotlight minden kompatibilis számítógépen azonnal feltelepül az USB-vevőegységen keresztül, vagy az alacsony energiafogyasztású Bluetooth technológiával. A Spotlight ezen felül mindig csatlakoztatva marad, és nem engedi, hogy bemutató közben készenlétbe lépjen számítógépe.

GYORS TÖLTÉS
Az USB-C-töltőkábellel 1 perc töltéssel 3 órányi üzemidőt szerezhet, a teljes töltés pedig csupán 60 percet vesz igénybe. Az eszköz rezeg és a töltöttségiállapot-jelző vörösen világít, ha eljött a töltés ideje.

FEJLETT MUTATÓRENDSZER
Lépjen túl a hagyományos lézeres bemutatón és tegye érdekesebbé bemutatóit. Használja a Kiemelés funkciót a háttér elhomályosításához és a dia egy részletének kiemeléséhez, a Nagyítás funkciót egy-egy részletre nagyításhoz, vagy a Digitális lézert az adatok precíz megjelöléséhez. Egy időre ki is merevítheti a hatást, hogy a képernyőn látható maradjon, amíg a hallgatósághoz beszél.

EGYEDI VEZÉRLŐK
Válasszon különböző testreszabható vezérlők közül a bemutatója igényei szerint. Az alkalmazással beállíthatja a Spotlight „előre” és „vissza” gombjait arra, hogy elsötétítse a képernyőt, elindítsa a bemutatót, a gesztusvezérelt görgetéshez, a hangerő-szabályozáshoz, és egyebekhez.

OKOS IDŐGAZDÁLKODÁS
Az alkalmazás használatával beállíthat egy a képernyőn megjelenő időzítőt, amely akkor indul, amikor az első diára kattint. Beállíthat továbbá idő-mérföldköveket is, amelyek rezgéssel értesítik közvetlenül a Spotlighton, így az utolsó diáig uralhatja a bemutatóját.


Az oldal sütiket használ. További információ