2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

D-LINK
STRONG
TENDA
TP-LINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Powerline adapter

ZyXEL PLA6457 Wave 2 Powerline Pass-thru Gigabit Ethernet Adapter Range Extender White

hiányzó kép
Garancia 24 hónap
GyártóZYXEL
Termék weboldal
49 990 Ft   db 

A PLA6457 átalakítja a felhasználók otthoni hálózatát az új G.hn technológiával! Gyors hálózattá alakítja a konnektorokat, miközben kiterjeszti az internet-hozzáférést otthonában. Akár 2400 Mbps átvitelre képes, tökéletes 8K streaminghez, és késésmentes online játékélményt biztosít.

Innovatív ITU-T G.hn
Wave 2 Powerline Tech
Az ultragyors internet-sebesség iránti kereslet növekedésével a G.hn technológia a kiváló otthoni elektromos hálózati kapcsolattá válik. A G.hn technológiával ellátott Zyxel PLA6457 maximális adatátviteli sebességet és stabilitást biztosít otthoni hálózatának.

#1 Mi az a Powerline?
A hálózati adapterrel a meglévő elektromos vezetékeket vezetékes hálózattá alakítja. Csatlakozzon egy stabil internethez, ahol van konnektor!
#2 Kinek van szüksége rá?
Bárkinek, akinek ki kell bővítenie otthoni hálózatát extra kábelezés nélkül. Ideális azoknak, akik nagy otthonokkal rendelkeznek, vagy fémes/beton környezetben élnek, ami rosszul befolyásolhatja a WiFi jeleket.
#3 Hogyan kell használni?
Ez egyszerű. Csatlakoztasson egy hálózati adaptert az internetmegosztó routerhez átjáróhoz, és csatlakoztasson egy másik hálózati adaptert egy másik szobában lévő internetkapcsolatot igénylő eszközhöz. Csakúgy, mint a varázslat, gyors és biztonságos internetkapcsolatot szerezhet eszközéhez!
#4 Miért a G.hn Powerline?
A video streaming és az online játékok egyre nagyobb igényűek. A G.hn technológia megfelel ezeknek az igényeknek azáltal, hogy ultragyors kapcsolatot biztosít a powerline hálózaton a csúcskategóriás internetkapcsolathoz. Szerezzen akár 2x gyorsabb sebességet, mint a régi powerline technológiák!

2400 Mbps Powerline MIMO-val Teljesítmény 8K streaminghez
Ahogy egyre több 4K és 8k videótartalom válik elérhetővé az interneten, a PLA6457 kiváló teljesítményt és alacsony késleltetést biztosít az otthoni streaming szórakoztató rendszer számára. A PLA6457 rengeteg sávszélességet biztosít a 8K-s videofolyamokhoz és gyors csatlakozást a késésmentes online játékmenetekhez. Tapasztalja meg a csúcsminőségű digitális szórakoztatást.

Könnyen párosítható a Plug-and-Play funkcióval
Csak plug and play! Csatlakoztasson két PLA6457-et otthona bármely elektromos aljzatához, és azonnal csatlakozzon a hálózathoz anélkül, hogy fizikai vezetékeket kellene vezetnie. Nyomja meg mindkét PLA6457 szinkronizálási gombját, hogy gyorsan és biztonságosan 128 bites titkosított hálózat menjen keresztül az elektromos aljzatokon.

Az átmenő aljzat lehetővé teszi, hogy a meglévő árammal ellátott eszközeit csatlakoztatva tartsa. Nincs szükség konnektor beáldozására. A beépített zajszűrő kiküszöböli az elektromos jelek zaját, így tovább javítja az elektromos aljzat hálózati minőségét.

Gigabites Ethernet port a nagy sebességért
A Gigabit Ethernet porttal felszerelt PLA6457 lehetővé teszi az Ethernet-kompatibilis eszközök csatlakoztatását Gigabit sebességgel. Tökéletes 8K videó streameléséhez okostévéken. Csak csatlakoztasson Ethernet-kábelt kedvenc eszközéhez a maximális sebesség érdekében!

Energiatakarékosság készenléti móddal
A PLA6457 automatikusan készenléti módba kapcsol, hogy csökkentse a Powerline adapter energiafogyasztását, amikor az eszköz nincs használatban. Takarítson meg a villanyszámlán, és akár 90%-kal csökkentheti az energiafogyasztást készenléti üzemmódban.


Az oldal sütiket használ. További információ