2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

D-LINK
STRONG
TENDA
TP-LINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Powerline adapter

Tenda P200KIT 200Mbps PowerLine Mini Adapter (kit)

hiányzó kép
tömeg0,26kg
Garancia 60 hónap
GyártóTENDA
Termék weboldal
16 570 Ft   db 

Ha minimális ráfordítással, kábelmentesen otthoni vagy irodai környezetben szeretne hálózatot kiépíteni, a P200-as Powerline adapter lesz a legmegfelelőbb választás. Nagyon sok esetben az Ethernet nem mindenhol érhető el egyszerűen egy lakáson vagy irodán belül, azonban szinte mindenhol van áramkör, mellyel összekötve a P200-as adapter akár 200Mbps sebességű hálózatot hoz létre. Egyszerűen csak csatlakoztasson egyet egy hálózati aljzatba, egy másikat pedig a PC-be és élvezze a késleltetés nélküli hálózati élményt. Kompakt kialakítása jól illeszkedik otthoni, vagy irodai környezetébe, ráadásul rendkívül energiatakarékos, ha nincs Ethernet kapcsolat, az eszköz energiatakarékos üzemmódba vált, mely 50%-kal csökkenti az energiafelhasználást. 2 darabos kivitel.

Alkalmazási terület
Albérlet vagy szállodai szobálhoz, vagy olyan helyiségekhez, ahol a vezetékes túl költséges és problémás lenne, a P200 a legjobb hálózati megoldás a csak Ethernet vagy vezeték nélküli hálózatok kedvelt alternatívájaként.

Nincs fúrás, nincs vezetékezés
Ahol van hálózat, ott hálózati csatlakozás is van. A Tenda hálózati adapterek otthonában, irodájában vagy szállodájában minden konnektort potenciális hálózati kapcsolattá alakítanak. Hozzon létre hálózati kapcsolatot otthonában anélkül, hogy a kábelekkel rendetlenséget okozna.

Plug and Play
Nincs szükség konfigurációra! Csak dugjon be 2 vagy több Tenda P200-at a konnektorba.

QoS a nagyfelbontású videofolyamokhoz
A fejlett QoS funkció javítja a multimédiás streaming alkalmazások minőségét, mint például az IPTV szolgáltatások, a video streaming, a nagy sebességű internet-hozzáférés és a VoIP.

Elegáns kompakt kialakítás
A mindössze 53*53*27 mm-es méretnek köszönhetően a P200 szuperkompakt és karcsú dizájnnal rendelkezik, amely remekül illeszkedik otthoni vagy irodai környezetbe.

Alacsonyabb energiafogyasztás
A P200 kevesebb energiát fogyaszt a meglévő Powerline Ethernet adapterekhez képest. Ezen túlmenően, ha nincs Ethernet kapcsolat, a P200 "Energiatakarékos" üzemmódba lép, amely több mint 50%-kal csökkenti az energiapazarlást, összehasonlítva az e funkció nélküli adapterekkel.

Az oldal sütiket használ. További információ