2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

D-LINK
STRONG
TENDA
TP-LINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Powerline adapter

TP-Link TL-WPA4220 300Mbps AV500 Wireless Powerline Extender

hiányzó kép
tömeg0,32kg
Garancia 36 hónap
GyártóTP-LINK
Termék weboldal
17 950 Ft   db 

Egy érintéses hatótávnövelés - a Wi-Fi Klón gomb használatával egyszerűsödik a Wi-Fi hálózat beállítása és egyesíti otthoni hálózatát
A HomePlug AV standard lehetővé teszi az akár 500Mbps1-os nagy sebességű adatátvitelt is az otthoni elektromos hálózaton, ideális akadozásmentes HD vagy 3D videózáshoz és online játékokhoz
Kibővíti 300Mbps Wi-Fi kapcsolódással a korábban nehezen lefedhető területeket otthonában vagy irodájában

Hogyan működik?
A TP-LINK TL-WPA4220 terméke kiterjeszti az otthoni Internet-hálózatot minden olyan helyiségbe, amely rendelkezik működőképes elektromos konnektorral. A TL-WPA4220-nál használhatja a Wi-Fi Klón gombot, így azonnal megnövelheti a lefedettséget, ami azt jelenti, hogy a már meglévő Wi-Fi hálózat neve és a hozzátartozó jelszó kerül beállításra.

Egyérintéses hatótávnövelés
Wi-Fi Klón gombot használva azonnal megnövelheti a lefedettséget, ami azt jelenti, hogy a TL-WPA4220 már meglévő Wi-Fi hálózat nevét (SSID) és a hozzátartozó jelszót állítja be automatikusan. A gomb lenyomását követően már oda helyezheti az áramköri jeltovábbítót, ahová szeretné, használhatja Wi-Fi-sen vagy vezetékesen az otthonában vagy irodájában.

500Mbps sebesség - Ideális HD videó lejátszáshoz
A továbbfejlesztett HomePlug AV technológiával a TL-WPA4220 300 méteres távolságban 500 Mbps maximális sebességű, stabil, gyors adatátviteli hálózatot kínál. Nagyszerű választás, hogy az otthoni hálózatra csatlakoztassa valamennyi készülékét - PC-ktől kezdve a játékkonzolokon és IPTV setup boxon át a nyomtatókig, NAS/külső tárolókig.

Juttassa el a Wi-Fi-t mindenhova
A vezeték nélküli, max. 300Mbps sebességet megerőltetés nélkül eljuttathatja az otthona/irodája helyiségeibe a meglévő elektromos hálózatot használva, és csatlakoztathatja Wi-Fi-képes készülékeit.

Plug & Play
1. Csatlakoztasson egy internettel ellátott adaptert a legközelebbi konnektorba. 2. Csatlakoztasson egy másik adaptert az elektromos hálózathoz, amihez PC-t/laptopot/Internet TV-t vagy más hálózati eszközt köt össze Ethernet kábellel vagy Wi-Fi-sen, és már kész is van! *Ajánlás: Használja a párosítás gombot a hálózat titkosításához. Megjegyzés: Kettő vagy több áramköri jeltovábbítót azonos áramkörön kell elhelyezni a hálózat kialakításához.
Az elméleti adattovábbításhoz használt csatornák számát a HomePlug AV licensz szabályozza. A tényleges adattovábbítás minősége többek között az alábbiak függvénye: távolság, adatforgalom nagysága, az elektromos vezeték zajossága, az építkezéshez használt anyag és kivitelezés, az elektromos hálózat kialakításának minősége és egyéb korlátozó tényezők.



Az oldal sütiket használ. További információ