2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

D-LINK
STRONG
TENDA
TP-LINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Powerline adapter

TP-Link TL-PA8010PKIT AV1200 Gigabit Passthrough Powerline Adapter Kit

hiányzó kép
tömeg0,92kg
Garancia 36 hónap
GyártóTP-LINK
Termék weboldal
34 870 Ft   db 

AV1300 Dugaljas Áramköri jeltovábbító készlet
A HomePlug AV2 standard lehetővé teszi az akár 1200 Mb/s-os nagy sebességű adatátvitelt is az otthoni elektromos hálózaton
A nullás és a föld 2×2 MIMO nyalábformálással nagyobb hatótávot, több átviteli kapacitást és stabilabb kapcsolatot biztosít
Gigabites portok biztonságos kapcsolatot nyújtanak PC-nek, okosTV-nek vagy játékkonzolnak
Beépített dugalj nem engedi, hogy a felhasznált fali konnektor csatlakozása elvesszen
Plug & Play, nincs szükség konfigurálásra
Szabadalmaztatott Energiatakarékos üzemmód automatikusan csökkenti az energiafelvételt max. 85%-kal.

Akár már 1300 Mb/s! Tökéletes a sávszélességigényes alkalmazásokhoz
A továbbfejlesztett HomePlug AV2 technológia azt jelenti, hogy a TL-PA8010P támogatja a 2x2 MIMO* nyalábformálást, így a felhasználók javát szolgálva az ultragyors adatátvitel akár 1200Mbps-os sebességet is elérheti. Tökéletes megoldás a sávszélességet igényló alkalmazások használatánál, mint Ultra HD videók lejátszása egyidejűleg több eszközön, online játékok és nagy méretű fájlok továbbítása.
*A MIMO funkció HomePlug AV2-n belül jelentősen javítja az adatátviteli sebességet, különösen a csúcsidőszakokban.

Nagyobb lefedettség
MIMO technológia nyalábformálással maximalizálja a független adatfolyamok teljesítményét, amelyek megnövelik a lefedettséget az otthonában, még az eddig elérhetetlen helyeken is.

Nagyobb adatátviteli kapacitás és stabilabb kapcsolat
MIMO Technológia azt jelenti, hogy a TL-PA8010P KIT mindhárom vezetéket tudja használni, a pozitívat, a negatívat és a földit, így a potenciális adatátviteli sebesség a többszörösére nő.

Gigabites port az ultragyors adatátvitelhez
Egy Gigabites Ethernet csatlakozóval a TL-PA8010P lehetővé teszi felhasználóinak, hogy nagy sávszélességet igénylő eszközt is az Internetre csatlakoztasson nagy sebességgel, így biztosítva a zavartalan továbbítást Ultra HD videózáshoz. Ez a TL-PA8010P KIT-et tökéletes otthoni szórakoztató társsá teszi.

Plug & Play, Nem kell konfigurálni
Csatlakoztasson egy áramköri jeltovábbító egységet a routerbe; csatlakoztasson egy másik elektromos hálózati adaptert egy másik szoba fali aljzatába, majd csatlakoztasson egy másik eszközt Ethernet-en keresztül - és meg is megvan!

Extra dugalj további eszközökhöz
Az integrált hálózati aljzat, aminek kimeneti teljesítménye legfeljebb 16A*, azt jelenti, hogy az áramköri jeltovábbító mint egy hagyományos konnektor, úgy használható. Egyszerűen csatlakoztasson egy készüléket vagy hosszabbítót, csakúgy mint egy normális konnektorba. A beépített zajszűrő is segít megakadályozni, hogy az elektromos jelzaj csökkentse az áramköri jeltovábbító teljesítményét.

Akár 85% energiamegtakarítás
TL-PA8010P egy új generációs áramköri adapter. A kifinomult energiatakarékos üzemmód automatikusan átvált az általános "folyamatos" üzemmódból a "Energiatakarékos" üzemmódba, így az energiafogyasztást akár 85%-kal is csökkenti.


Az oldal sütiket használ. További információ