2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

D-LINK
STRONG
TENDA
TP-LINK
ZYXEL

Termékeink > Hálózat > Powerline adapter

D-Link DHP-601AV PowerLine AV2 1000 HD Gigabit Powerline Adapter Kit

hiányzó kép
tömeg0,35kg
Garancia 24 hónap
GyártóD-LINK
Termék weboldal
23 500 Ft   db 

A D-Link terméke, a DHP-601AV PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet könnyen elérhetővé teszi a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 adatátviteli sebességű HomePlug hálózat létrehozását. A készlet két darab DHP-600AV PowerLine AV2 1000 Gigabit adaptert tartalmaz, amelyeket csak be kell dugni egy szabad csatlakozó aljzatba, és megnyomva a gyorscsatlakozó gombot, máris létrejött a biztonságos kapcsolat.

PowerLine AV2 1000 Gigabit Kezdőkészlet
A D-Link terméke, a DHP-601AV PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet könnyen elérhetővé teszi a nagy sebességű, akár 1000 Mbps1 adatátviteli sebességű HomePlug hálózat létrehozását.
A készlet két darab DHP-600AV PowerLine AV2 1000 Gigabit adaptert tartalmaz, amelyeket csak be kell dugni egy szabad csatlakozó aljzatba, és megnyomva a gyorscsatlakozó gombot, máris létrejött a biztonságos kapcsolat.

Tulajdonságok
A Plug-and-Play segítségével egyszerűen és gyorsan hozhatsz létre PowerLine hálózatot.
A Gigabit Ethernet port biztosítja a nagy sebességű csatlakozást a vezetékes eszközökhöz.
A HomePlug AV2 technológiával elérhető akár 1000 Mbps1 sebesség ideálissá teszi a kialakított hálózatot olyan tevékenységekhez, mint például a HD videólejátszás.


Korszerű HomePlug AV2 technológia
A D-Link PowerLine AV2 1000 Gigabit kezdőkészlet (DHP-601AV) a legkorszerűbb megoldást nyújtja otthonod nehezen elérhető részeinek vezetékes internetes csatlakoztatásához.
Az otthonodban meglévő elektromos vezetékeket használva megbízható és nagy sebességű hálózatként, a DHP-601AV könnyen megoldhatóvá teszi számítógépek, játékkonzolok és médialejátszók csatlakoztatását a hálózathoz, további kábelek beszerelése nélkül. A DHP-601AV az ideális megoldás a dolgozószobákba, hálószobákba vagy otthonod más olyan területeire, melyek a routertől távol esnek.

Hogyan működik?
A PowerLine rugalmas megoldást nyújt, aminek segítségével otthonodra szabhatod a hálózatodat, és a meglévő elektromos vezetékek használatával csatlakoztathatsz rá számítógépeket vagy egyéb eszközöket. Egyszerű megoldást nyújt a hálózatbővítésre, elkerülve annak lehetséges kockázatait.

Csak dugd a csatlakozó aljzatba
Csatlakoztasd vezetékes eszközöd.
Máris használhatod a nagysebességű HomePlug hálózatot

Könnyű beállítás
Az egyszerű plug and play telepítés segítségével a termék közvetlenül csatlakoztatható a csatlakozó aljzatba, és nincs szükség további kábelekre.

Az adapter egy egyszerű gombnyomásra működő 128-bites AES adattitkosítási módot használ, ami védi hálózatodat a betolakodóktól.

Ügyes energiatakarékos megoldás
Az energiatakarékos móddal az energiafogyasztás akár 85%-kal is csökkenhet az eddigi PowerLine adapterekhez képest.

Az oldal sütiket használ. További információ