2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

2GO
3MK
A-DATA
ANKER
ANSMANN
AVAX
BASEUS
BELKIN
BLITZWOLF
BOOMPODS
BOROFONE
CANYON
CELLULARLINE
CHOETECH
CYBERPOWER
DELL
DENVER
DEVIA
ESPERANZA
FIXED
GEMBIRD
HAMA
HOCO
INTENSO
JUICE
LAMAX
LENOVO
LOGILINK
NATIVE UNION
NEXT ONE
NJOY
PLATINET
PROMATE
REALPOWER
RIVACASE
SAMSUNG
SANDBERG
SATECHI
SILICON POWER
TELLUR
TRUST
UAG
UGREEN
URBAN FACTORY
USAMS
VARTA
VEGER
VENOM
VERBATIM
XIAOMI
XTORM
YOOUP
ZENS

Termékeink > Kiegészítő, Kellék > Powerbank

Baseus Bipow 30000mAh PowerBank White

Baseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank White
Baseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank WhiteBaseus Bipow 30000mAh PowerBank White
Kapacitás30000 mAh
Wireless
Solar
tömeg0,75kg
Garancia 12 hónap
GyártóBASEUS
Termék weboldal
16 090 Ft   db 
30000mAh

Egyszerre több eszközt is csatlakoztathat hozzá, és nem kell aggódnia a biztonságuk miatt - a komplex védelmi rendszer hatékonyan megelőzi a sérüléseket. A beépített LED képernyő megkönnyíti a termék kezelését, a kompakt méret, a kis súly és a nemzetközi légi szállítási szabványoknak való megfelelés pedig lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magával vigye. A powerbank számos gyorstöltési protokollt támogat. Kompatibilis többek között az FCP-vel, a QC-vel és az AFC-vel. Ezért tökéletes Huawei, Xiaomi vagy Samsung okostelefonok táplálására. Lehetővé teszi például az iPhone 12 gyorstöltését 20 watt teljesítménnyel – mindössze 30 percet vesz igénybe az energia 50%-ának visszaállítása! Így eszközei pillanatok alatt újra üzembe helyezhetők.

A készülék több aljzattal van felszerelve, így egyszerre több készüléket is csatlakoztathat hozzá. A termék 2 darab USB 18 W-os kimeneti portot, 1 micro USB 18 W-os bemeneti portot és egy 18/20 W-os USB-C bemeneti/kimeneti portot kínál. Mit jelent ez a gyakorlatban? A powerbank segítségével például egyszerre táplálhatja táblagépét és 2 okostelefonját – többé nem kell várnia az első eszköz feltöltésére, mielőtt csatlakoztatná a következőt! A kiváló minőségű polimer-ion akkumulátor nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is garantál. A Baseus védelmet nyújt többek között túlfeszültség, túláram, túltöltés és rövidzárlat ellen. A powerbank NTC hőmérséklet-érzékelőkkel is fel van szerelve a túlmelegedés megelőzése érdekében. A termék intelligensen észleli a csatlakoztatott eszközöket, és ezekhez igazítja a töltőáramot, megvédve azokat a sérülésektől.

A powerbank tökéletes állapotban tartása egyáltalán nem jelent problémát Önnek. Tokját kellemes tapintású textúra jellemzi, amely ellenáll az izzadságnak és az ujjlenyomatoknak – könnyen tisztán tarthatja. Ennek köszönhetően nyáron is kényelmesen használhatod a készüléket. A terméket jól leolvasható LED képernyővel látták el, amely valós időben mutatja az akkumulátor aktuális töltöttségi szintjét. Ezt a praktikus eszközt akár repülőre is felviheted – minden szükséges követelménynek megfelel.

A Powerbankot nem csak a telefon töltésére kell használni! A Baseus márkájú készülék sokféle felhasználásra alkalmas. Akarsz egy kis hűsítést egy forró nyári napon? Csatlakoztassa hordozható ventilátorát, és élvezze a kellemes szellőt! Áramkimaradás volt, laptopja hamarosan lemerül, és be kell fejeznie egy fontos projektet? A Powerbank segít! Hosszú üzemideje és hordozható kialakítása biztosan megfelel az Ön elvárásainak.

Az oldal sütiket használ. További információ