2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AGFA
BADGY
BROTHER
CANON
EPSON
FUJIFILM
GEMBIRD
HP
KYOCERA
LEXMARK
OKI
STAR
XEROX
XIAOMI

Termékeink > Irodai kellékek > Nyomtató

HP Color LaserJet Enterprise M554dn Lézernyomtató

HP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn Lézernyomtató
HP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn LézernyomtatóHP Color LaserJet Enterprise M554dn Lézernyomtató
Nyomtatási technológiaLézer
Színes nyomtatás
Maximum nyomtatási sebesség33 lap/perc
Felbontás1200x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB port
Párhuzamos port
Soros port
LAN
Duplex nyomtatás
CD/DVD nyomtatás
Patronok-tonerek221A; 221X
WiFi
Bluetooth
Kártyaolvasó
NFC
WiFi Direct
tömeg31,3kg
Garancia 12 hónap
GyártóHP
Termék weboldal
265 770 Ft   db 
Lézer, Színes, 33lap/perc, 1200x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:221A; 221X

Ez a nyomtató dinamikus biztonságot alkalmaz, amely firmware-frissítések által időről időre frissülhet. A nyomtató rendeltetésszerűen kizárólag eredeti HP chippel rendelkező kazettákkal használható. A nem HP chippel rendelkező kazetták nem biztos, hogy működnek, illetve működés közben leállhatnak.


Jellemzők

A HP legbiztonságosabb nyomtatási megoldása

    A bekapcsoláskor a rendszer automatikusan ellenőrzi a működési kódot (BIOS), és probléma esetén önállóan javítja a hibát.

    Common Criteria tanúsítvánnyal rendelkezik, így folyamatosan figyeli a memóriatevékenységeket a támadások valós időben történő észlelése és megakadályozása érdekében.

    Indításkor a rendszer automatikusan ellenőrzi a belső vezérlőprogramot, így meggyőződhet arról, hogy az a HP által aláírt eredeti kód.

    Emellett vizsgálja a nyomtató kimenő hálózati kapcsolatait a gyanús kérések és a kártevők kiszűrése érdekében.

    A beépített HP Trusted Platform Module használatával biztosíthatja a nyomtatón tárolt adatok, például a kulcsok, jelszavak, tanúsítványok és egyebek védelmét.

Egyszerű használat, könnyű kezelhetőség

    A HP FutureSmart firmware frissíthető a legújabb funkciókkal, hogy még sok éven át optimalizálhassa befektetését.

    A HP Web Jetadmin segítségével központosíthatja a nyomtatási környezetet, és növelheti üzleti hatékonyságát.

    Az egységes felhasználói élmény és az intuitív, táblagépszerű ikonok révén könnyedén engedélyezhet munkafolyamatokat a teljes gépparkra vonatkozóan.

    Ez a technológia a papírtípusnak megfelelően, automatikusan állítja be a nyomtatási módot, így egyenletes, kiváló minőségű eredményekre számíthat.

    Kevesebb várakozás. A percenként akár 33 oldalas nyomtatási sebességgel növelheti a termelékenységet.

Továbbfejlesztett termelékenység a munkacsoportok támogatásához

    Megadhatja a munkacsoportoknak mindazt, amire a sikerhez szükségük van. Több száz, a HP és külső felek által fejlesztett megoldás közül válogathat, hogy azokat telepítse, amelyekre a csapatának szüksége van.

    A beépített Ethernet és az opcionális vezeték nélküli hálózat használatával egyszerűen férhet hozzá a forrásokhoz, amelyeket könnyedén kinyomtathat és megoszthat.

    Közvetlenül a 6,9 cm-es (2,7 hüvelykes) színes kijelzőről nyomtathat.

    Az opcionális papírtálcával további 1200 oldalas kapacitást érhet el, így kevesebb időt kell szánnia a papír betöltésére.

A fenntarthatóság okos üzleti stratégia

    Már gyárilag úgy van beállítva, hogy minél kevesebb papírt használjon. A kétoldalas nyomtatás az automatikus megtakarításhoz alapértelmezetten beállított mód.

    Ne pazarolja a papírt és a tonert: csak a legszükségesebb feladatokat nyomtassa ki a HP Roam for Business használatával.

    A HP automatikus be- és kikapcsolási technológiája használatával intelligens módon takaríthat meg energiát, hiszen nem kell többet használnia a szükségesnél.

    Csökkentheti ökológiai lábnyomát. Kazettáit a HP Planet Partners program keretében egyszerűen és díjmentesen újrahasznosíthatja.

Az oldal sütiket használ. További információ