2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

HORI
LOGITECH
SONY
THRUSTMASTER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Joystick

Thrustmaster T-16000M FCS Hotas USB Joystick és Gázkar Black

Thrustmaster T-16000M FCS Hotas USB Joystick és Gázkar Black
TípusJoystick/gázkar szett
PlatformPC
CsatolófelületUSB
tömeg2,03kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
59 060 Ft   db 
Joystick/gázkar szett, PC, USB

T.16000M FCS
Az exkluzív, nagy pontosságú teljesítmény garantálása érdekében a T.16000M FCS repülési karral dőljön és guruljon a H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (US08471815 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalom) 16 bites felbontáshoz (azaz 16 000 x 16 000 pontos értékek) a rendkívül csúcskategóriás HOTAS Warthog joystick segítségével, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy sebészi pontossággal leküzdjék ellenségeiket. A kar belsejében található csavarrugó (0,1” / 2,8 mm átmérőjű) szilárd, lineáris és sima feszültséget biztosít.
A T.16000M FCS 4 független tengellyel rendelkezik, beleértve a forgatható kormányt (a bot forgatásával vezérelve), 16 műveletgombot „Braille” stílusú fizikai gomb azonosítással, egy 8 irányú látópont (PoV) kalapkapcsolót és egy ergonomikus kioldót . Feltűnő narancssárga árnyalatai és háttérvilágítása teljesen új szintre emeli a játékosok koncentrációját.

TWCS gázkar
TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) gázkar: bal kezével növelje harci sebességét, és irányítsa űrhajóját vagy sugárhajtású vadászgépét. A TWCS fojtószelep alacsonyabb pozíciója a kvadráns alapú rendszerekhez képest páratlan kényelmet biztosít.

A teljes irányítás érdekében a TWCS kar 14 gombot és egy 8 irányú PoV kalapkapcsolót tartalmaz, amelyek a joystick gombjaival egészülnek ki. Ez összesen 5 tengelyt, 30 gombot és két 8 irányú PoV-t biztosít a játékosok számára – plusz 3 extra tengelyt az opcionális TFRP kormányon* keresztül.
A TWCS gázkar tengelyt és egy hátsó RJ12 csatlakozót tartalmaz, amely 3 további tengelyt kínál a külső opcionális TFRP kormányon* keresztül a Thrustmaster repülési termék ökoszisztémájából.
*Külön eladó.

S.M.A.R.T™ Technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima mozgásért, precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manőverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően állíthatják be a gázkar súrlódási szintjét.

Thrustmaster advanced repülési ökoszisztéma
Ezek a termékek egy sor repülésszimulációs perifériához tartoznak, amelyek egymással együtt használhatók: egy teljes ökoszisztéma, amely az FCS repülési karral, a TWCS gázkarral, a TFRP kormánypedálokkal* és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelekkel rendelkezik. Ezek az elemek a T.A.R.G.E.T fejlett programozószoftverrel** is kompatibilisek. * Külön eladó.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

T.A.R.G.E.T fejlesztő szoftver: programozzon akár 256 gombot a repülő rendszerben
Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor szoftver: kombinálja más Thrustmaster eszközökkel (hogy azokat egyetlen USB-eszközként ismerje fel), és töltsön be vagy hozzon létre egyedi leképezési profilokat minden játékhoz. Testreszabhatja saját profiljait a legtöbb Thrustmaster repülésvezérlő fejlesztéséhez, és ossza meg őket a Thrustmaster közösséggel.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

Ergonómikus kialakítás az optimális kényelemhez és pontossághoz
Kialakításának és ergonómiájának köszönhetően a TWCS fojtószelep többféle felismerhető funkcióval látja el a játékosokat, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabbak és pontosabbak legyenek repülés közben. A repülésvezérlőkhöz való fokozott hozzáférés még fontosabbnak bizonyul, amikor a játékosok teljesen elmerülnek a VR-kompatibilis játékok által nyújtott kivételes repülési élményben. A gázkar a legjobb módja annak, hogy a keze ügyében tudjon számos műveletet.

Az oldal sütiket használ. További információ