2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

3M
A4-TECH
ACER
ACT
AKASA
AKYGA
APPLE
APPROX
ARCTIC
ASUS
ATEN
AVAX
AXAGON
BASEUS
BELKIN
BLACKBIRD
BLITZWOLF
BOROFONE
CANYON
CASE LOGIC
CHIEFTEC
CLUB3D
CONCEPTRONIC
COOLER MASTER
COUGAR
D-LINK
DAHUA
DEEPCOOL
DELIGHT
DELL
DELOCK
DEVIA
DICOTA
DIGITUS
DINIC
DURACELL
EDNET
EMINENT
EQUIP
ESPERANZA
EWENT
FELLOWES
FIXED
FSP
FUJITSU
GEMBIRD
GENESIS
GENIUS
HAMA
HIKSEMI
HP
HUAWEI
I-TEC
INCA
INTER-TECH
IRIS
J5CREATE
KENSINGTON
KOLINK
KONIX
LC POWER
LENOVO
LOGILINK
LOGITECH
M.N.C
MANHATTAN
MEDIA-TECH
MEETION
MICROSOFT
MIKROTIK
MODECOM
MS
MSI
NATEC GENESIS
NBASE
NEXT ONE
NONAME
ORICO
PLATINET
PORT DESIGNS
PROMATE
RAIDSONIC
RAMPAGE
RAPOO
ROLINE
SAL
SANDBERG
SATECHI
SBOX
SPIRE
SPIRIT OF GAMER
STARTECH
TARGUS
TELTONIKA
TERRATEC
THERMALTAKE
TNB
TRACER
TRUST
UAG
UGREEN
ULANZI
V7
VERBATIM
VERTUX
VIVOLINK
WHITE SHARK
XILENCE
YENKEE
ZALMAN

Termékeink > Notebook > Notebook kiegészítő

ACT AC7047 USB-C Docking Station

ACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking Station
ACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking StationACT AC7047 USB-C Docking Station
Dokkoló
tömeg0,791kg
Garancia 60 hónap
GyártóACT
Termék weboldal
69 540 Ft   db 
Dokkoló

Dokkolóállomás három monitorhoz, hálózat, kártyaolvasó és hub egyben
Három 4K monitor csatlakoztatása HDMI-n és DisplayPorton keresztül, perifériák, tápellátás és Gigabit ethernet egyetlen USB-C kábellel a laptophoz
Masszív alumínium kivitel 3x USB-A 5Gbps adatporttal, 1x USB-C 5Gbps adatporttal, Gigabit ethernet porttal, SD/mikro SD kártyaolvasóval, 3,5 mm-es audiocsatlakozóval fejhallgató és 100 W-os USB-C PD csatlakoztatásához
Átmenő port a csatlakoztatott laptop eredeti tápegységgel történő töltéséhez
Plug and play; USB-C kábellel, állvánnyal és tápegységgel szállítva
Fontos: Ez a dokkolóállomás nem kompatibilis a HP laptopokkal

Az alumínium AC7047 USB-C 4K többportos dokkolóállomás lehetővé teszi, hogy három 4K képernyőt csatlakoztasson egy laptophoz egyetlen USB-C kábel használatával. Ez a többportos dokkolóállomás lehetővé teszi egy teljes munkaállomás létrehozását a laptop két HDMI-porttal, egy DisplayPort-kapcsolattal, egy fizikai Gigabit Ethernet-kapcsolattal, három USB-A porttal, USB-C adatporttal, egy USB-C áthaladó töltőporttal, áramellátás (max. 100 W) támogatással és egy SD/mikro-SD kártyaolvasóval történő bővítésével. A készülékhez USB-C csatlakozókábel, hálózati adapter és állvány tartozik.

Változtassa laptopját munkaállomássá, és egyetlen USB-C kábellel kibővített monitornézethez juthat
Az AC7047 két HDMI és egy DisplayPort csatlakozója segítségével akár három 4K@30Hz-es vagy két, akár 4K@60Hz-es monitor csatlakoztatható laptopjához, MST támogatással. A Multiport dokkolóállomás Gigabit LAN hálózati porttal, SD/mikro SD kártyaolvasóval és headset csatlakozóval rendelkezik. A dokkoló négy további USB-porttal bővíti a laptopot: három USB-A porttal és egy USB-C porttal.

Dokkolóállomás saját tápegységgel a stabil csatlakozásért
Ha a perifériák, pl. monitorok, hálózati csatlakozás, billentyűzet és egér a munkahelyen maradnak, a dokkolóállomás a legjobb megoldás. Maga a dokkolóállomás ezen a helyen marad. Ez a legstabilabb megoldás, mivel a dokkolóállomás saját áramforrással rendelkezik.

A Power Delivery Pass-Through port 100W
Ha az AC7047 használatával a laptopot teljes munkaállomássá alakítja, a laptop egyik USB-C portja már foglalt. Ha ezt a bizonyos USB-C portot a laptop tápellátására is használják, akkor a laptopnak más megoldáson keresztül kell áramot kapnia. A többportos dokkolóállomás egy USB-C PD Pass-Through porttal van felszerelve, amely támogatja a 100 W-os energiaellátást. Csatlakoztassa az eredeti tápegységet a dokkolóállomás PD Pass-Through portjához, és a laptop a dokkolóállomáson keresztül töltődik. A mellékelt tápegység magának a dokkolóállomásnak a táplálására szolgál, nem pedig a laptopéra. USB-C-n keresztül szeretné tölteni a laptopot? Csatlakoztasson egy megfelelő USB-C töltőt a dokkolóállomás Power Delivery Pass-Through portjához. Használja a laptop eredeti USB-C hálózati adapterét vagy egy univerzális USB-C töltőt. Ezután csatlakoztassa a laptopot a dokkolóállomáshoz, és a laptop feltöltődik.

Megfelelő USB-C porttal rendelkező laptopokhoz
Az AC7047 dokkolóállomás egy plug and play eszköz, és minden olyan laptophoz használható, amely USB-C porttal rendelkezik, DisplayPort 1.4 Alternate Mode (DP Alt Mode) és Display Stream Compression (DSC) 1.2 (3x 4K-hoz szükséges, különben ez 1080p lesz). A csomagban egy USB-C-USB-C 3.2 Gen1 csatlakozókábel, állvány és hálózati adapter található.

Videoadapter, kártyaolvasó és hub egyben
Az AC7047 kártyaolvasóként vagy hubként is használható. A dokkolóállomás SD/mikro SD kártyaolvasót és három további USB-A adatportot tartalmaz a perifériák csatlakoztatásához. A három USB-A adatport 5Gbps sebességet, USB 3.2 Gen1 SuperSpeed sebességet támogat, és lefelé kompatibilis. Az USB-C adatport támogatja az USB 3.2 Gen1 SuperSpeed USB-t.

Audiocsatlakozó (video)hívásokhoz és zenehallgatáshoz
Kapcsolja kedvenc vezetékes fejhallgatóját, és használja az AC7047-et hívások indításához vagy zenehallgatáshoz. Ideális, ha maga a laptop nem rendelkezik audioporttal.

Az oldal sütiket használ. További információ