2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AVERMEDIA
DENVER
ELGATO
EVOLVEO
EWENT
GEMBIRD
GENIUS
HAMA
MEDIA-TECH
NZXT
RAZER
RODE
SENCOR
STARTECH
TECHNAXX
VEIKK
WACOM
XIAOMI

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Digitalizáló

AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K

AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K
AverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4KAverMedia GC573 Video Capture Card Live Gamer 4K
TípusMédia digitalizáló
tömeg1,5kg
Garancia 24 hónap
GyártóAVERMEDIA
Termék weboldal
93 910 Ft   db 
Média digitalizáló, RGB, Gamer

AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztő kártya

Szeretnél gyorsan és egyszerűen streamerré válni? Akkor szükséged van a megfelelő felszerelésre, például az AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztőkártyára, amely kényelmesen kezeli a 4K videót 240 FPS sebességgel .

Felvevőkártya még igényes játékosok számára is

Az AVerMedia Live Gamer 4K szerkesztokártyája modern PCIe × 4 interfészt használ, amely lehetővé teszi, hogy a kártya akár 4K-os felvételt készítsen 60 FPS-en is HDR-vel. A nagyobb képátviteli sebesség iránt érdeklődő felhasználók számára azonban akár 240 FPS-t is kínál a normál Full HD 1080p-nál, vagy 144 FPS-t 1440p-nél.

Egyszerű telepítés

Egyszerűen helyezd be az AVerMedia Live Gamer 4K-t az alaplap szabad PCIe × 4 nyílásába, töltsd le az illesztőprogramokat a gyártó webhelyéről, csatlakoztasd a kártyát egy képforráshoz a HDMI 2.0 segítségével, és természetesen a képernyőre. Ezután már semmi sem akadályozhat abban, hogy elindítsd a streamet. Az RGB világítás rajongói örömmel láthatják, hogy még ez a hardver is fényhatásokat hoz létre a házában.

Használd kedvenc szoftvered

Természetesen az AVerMedia Live Gamer Mini támogatja a harmadik féltől származó streaming szoftvereket, például OBS vagy Xsplit. Közvetlenül ehhez azonban megkapod a RECentral szolgáltatást, amely bőséges szolgáltatást nyújt mind felvétel, mind streaming igények kielégítéséhez.

Az oldal sütiket használ. További információ