2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACER
ALCOR
AMAZON
APPLE
ASUS
DUNE
EVOLVEO
GOOGLE
GOOVIS
HUAWEI
STRONG
TERRATEC
VIEWSONIC
WIIM
XIAOMI

Termékeink > Multimédia, Szórakozás, Otthon > Multimédia

Amazon Echo Dot 5 Dragon Design Smart Speaker

Amazon Echo Dot 5 Dragon Design Smart Speaker
TípusOkos asszisztens
Garancia 12 hónap
GyártóAMAZON
Termék weboldal
42 720 Ft   db 
Okos asszisztens
Az eddigi legjobb hangzású Echo Dot: élvezze a korábbi Echo Dotokhoz képest jobb hangélményt az Alexa segítségével a tisztább énekhang, a mélyebb basszus és az élénk hangzás érdekében bármilyen helyiségben.
Kedvenc zenéi és tartalmai: zenét, hangoskönyveket és podcastokat játszhat le az Amazon Music, Apple Music, Spotify, Deezer és más helyről, vagy Bluetooth-on keresztül az egész otthonában.
Alexa szívesen segít: kérje Alexától az időjárás-előrejelzést, állítsa be a kéz nélküli időzítőket, kapjon választ a kérdéseire, és még vicceket is mondhat.
Tartsa otthonát kényelmesen: vezérelje hangjával a kompatibilis okosotthon-eszközöket és a beltéri hőmérséklet-érzékelők által kiváltott rutinokat. Hozzon létre olyan rutinokat, amelyek automatikusan elindítják az intelligens ventilátort, ha a belső hőmérséklet a komfortzóna fölé emelkedik.
Tegyen többet az eszközpárosítással: töltse meg otthonát zenével a különböző helyiségekben lévő kompatibilis Echo eszközök segítségével. Hozzon létre házimozi rendszert a Fire TV-vel.
A magánélet védelmére tervezték: többrétegű adatvédelmi és vezérlési lehetőséggel készült, beleértve a mikrofon kikapcsoló gombot, amely elektronikusan kikapcsolja a mikrofonokat.
Az oldal sütiket használ. További információ