2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
CANON
EPSON
HP
KYOCERA
LEXMARK
XEROX

Termékeink > Irodai kellékek > Multifunkciós nyomtató

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3922i Lézernyomtató/Másoló/Scanner

Canon imageRUNNER ADVANCE DX C3922i Lézernyomtató/Másoló/Scanner
Nyomtatási technológiaLézer
Scanner
Másoló
Fax
Színes nyomtatás
Maximum nyomtatási sebesség22 lap/perc
Felbontás1200x1200 dpi
Maximum papírformátumA3
USB port
LAN
Duplex nyomtatás
Patronok-tonerekC-EXV 64
WiFi
CD/DVD nyomtatás
Bluetooth
Kártyaolvasó
NFC
WiFi Direct
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
1 081 920 Ft   db 
Lézer, Scanner, Másoló, Színes, 22lap/perc, 1200x1200dpi, A3, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:C-EXV 64, WiFi, SD, WiFi Direct

Dolgozzon okosabban a natív felhőalapú megoldásokkal minden vállalkozás számára
Táblagép-szerű felhasználói felülettel, amely alkalmazásokat kínál a személyre szabott és a dokumentum-munkafolyamatok egyszerűsítésére, valamint felhőkapcsolattal a bárhonnan történő munkavégzéshez.

A dokumentum munkafolyamatainak felgyorsítása
Növelje a termelékenységet a nagysebességű, nagy pontosságú szkenneléssel, akár 35 oldal/perc nyomtatási sebességgel, valamint széles körű hordozókezeléssel a kibővített papírtípus-támogatással.

Fokozott biztonság
A dokumentumokat, a hálózatokat és az eszközöket számos átfogó biztonsági funkció védi, beleértve a Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) automatikus rendszer-helyreállítással, a TPM 2.0 és a WPA3 támogatást.

Felhőkapcsolat
Együttműködjön a felhőben az intelligens uniFLOW Online Express szoftverrel, amely egyszerű hozzáférést biztosít a dokumentumokhoz, központosított eszközkezelést és biztonságos felhasználói hitelesítési protokollokat.

Könnyed szervizelhetőség
Csökkentse az állásidőt és a technikusok látogatását: egyszerűen cserélje ki a festéket és más fogyó alkatrészeket a Canon rendetlenségmentes festékkazettája és távfelügyelete segítségével.

Élénk képminőség
Nyomtasson nagy felbontású képeket élénk színekben az 1200 dpi állandó sebességű nyomtatással és az automatikus színátmenet-beállítással a nyomtatási sűrűség és színtónus automatikus korrekciójához.

Intuitív és biztonságos használhatóság
Hatékonyan kezelheti a dokumentumokat parancsikonok és egyérintéses munkafolyamatok segítségével, biztosítva a felhasználók biztonságát a Canon PRINT Business alkalmazáson keresztüli távoli kezeléssel, valamint az opcionális antimikrobiális fóliával a gyakori érintési pontokon.

Fenntartható működés
A csendes működés minimális zajkibocsátást biztosít a hibrid munkaterületekbe való zökkenőmentes integráció érdekében, míg az Eco Recovery csökkenti az energiafogyasztást az alacsonyabb üzemeltetési költségek érdekében.

Az oldal sütiket használ. További információ