2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
CANON
EPSON
HP
KYOCERA
LEXMARK
RICOH
XEROX

Termékeink > Irodai kellékek > Multifunkciós nyomtató

Canon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax

Canon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax
Canon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/faxCanon MB5150 MAXIFY wireless tintasugaras nyomtató/másoló/síkágyas scanner/fax
Nyomtatási technológiaTintasugaras
Scanner
Másoló
Fax
Színes nyomtatás
Maximum nyomtatási sebesség24 lap/perc
Felbontás1200x600 dpi
Maximum papírformátumA4
USB port
LAN
Duplex nyomtatás
Patronok-tonerekPGI-2500XL BK/C/M/Y
WiFi
CD/DVD nyomtatás
Bluetooth
Kártyaolvasó
NFC
WiFi Direct
tömeg16kg
Garancia 12 hónap
GyártóCANON
Termék weboldal
72 310 Ft   db 
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 24lap/perc, 1200x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-2500XL BK/C/M/Y, WiFi
Mobileszközöket és felhőalapú szolgáltatásokat támogató, intenzív használatra tervezett színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebességgel és egyszerű hálózati integrációval.

Előnyök

  • Gyors produktivitás 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel
  • Vezeték nélküli nyomtatás okostelefonhoz és táblagéphez
  • Felhőalapú csatlakozási lehetőség: beolvasás felhőbe vagy e-mailbe
  • Nagy tintakapacitás: 2500 fekete-fehér/1500 színes oldal
  • 250 oldalas nagy kapacitás és 50 oldalas D-ADF

Termékjellemzők

A MAXIFY MB5150 sorozat részletesebb megtekintése

Kis méretű iroda, nagy hatékonyság


A teljes körű funkciókkal rendelkező nyomtató, szkenner, másoló és fax olyan kis méretű irodák számára készült, amelyeknek a gazdaságos üzemeltetés mellett nagyszerű fekete-fehér és színes nyomtatási minőségre van szükségük. A kihúzás- és súrlódásálló DRHD pigmenttinták erőteljes feketéket, mély színeket és éles szövegeket produkálnak. A Canon MAXIFY MB5150 sorozat ultragyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes A4 es nyomtatásra képes mindössze 6 másodperc alatt elkészülő első nyomatokkal (FPOT), az egyutas, kétoldalas szkennelés pedig minden eddiginél gyorsabb.

Kiemelkedően gazdaságos nyomtatás


A mindössze 0,2 kWh-os (TEC) kis energiafogyasztástól kezdve egészen a külön cserélhető színes kazettákig – a gazdaságos használat kiemelkedően fontos. A fekete kazetták 2500 oldalas és a színes kazetták 1500 oldalas ISO-kapacitása kevesebb megszakításról gondoskodik irodája számára. Az opcionális 4 színű multipack még költséghatékonyabb nyomtatást kínál.

Megnövelt hatékonyság és egyszerű használat


A Canon MAXIFY MB5150 sorozat 8,8 cm-es nagy méretű, színes TFT-érintőképernyőjének és továbbfejlesztett felhasználói felületének köszönhetően a nyomtatás, a másolás, a szkennelés és a faxolás rendkívül egyszerű. Nagy kapacitású, 250 lapos adagolója és 50 lapos automatikus dokumentumadagolója mellett a nyomtató kétoldalas nyomtatásra is alkalmas, és számos papírméretet és -típust támogat az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – mindezzel megkönnyítve a gyakori irodai nyomtatási feladatok elvégzését.

Mobil funkciók, felhőalapú technológiák és irodai alkalmazások támogatása


A készülék támogatja a Google Cloud Print, az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazást, így mobileszközökről is lehetséges a gyors és egyszerű nyomtatás és beolvasás. Nyomtathat a felhőből, sőt, szkennelhet és elmenthet dokumentumokat olyan népszerű felhőalapú szolgáltatásokba, mint a Google Drive, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur. A hozzáférési pont mód segítségével a mobileszköz-használók a nyomtatóhoz Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.

Átfogó felügyeleti és karbantartási funkciók


Az IP-cím-szűréssel adott számú felhasználóra korlátozhatja a hozzáférést, az SMTP e-mail-támogatás pedig biztonságos e-mailbe történő beolvasást tesz lehetővé. A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen konfigurálhatják a nyomtatót, és olyan műveleteket korlátozhatnak, mint a beolvasás USB-hordozókra.

Egyszerű hálózati integráció


A Simple Network Management Protocollal (SNMP) való kompatibilitásnak köszönhetően a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatba. Az SNMP szabvány segítségével számos, karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.

Az oldal sütiket használ. További információ