2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

BROTHER
CANON
EPSON
HP
KYOCERA
LEXMARK
RICOH
XEROX

Termékeink > Irodai kellékek > Multifunkciós nyomtató

Brother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Brother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Brother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/FaxBrother MFC-J2340DW Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Nyomtatási technológiaTintasugaras
Scanner
Másoló
Fax
Színes nyomtatás
Maximum nyomtatási sebesség28 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
Maximum papírformátumA3
USB port
LAN
Duplex nyomtatás
Patronok-tonerekLC3317BK/Y/M/C; LC3319XLBK/Y/M/C; LC3619BK/Y/M/C
WiFi
CD/DVD nyomtatás
Bluetooth
Kártyaolvasó
NFC
WiFi Direct
tömeg18,6kg
Garancia 24+12 hónap
GyártóBROTHER
Termék weboldal
127 780 Ft   db 
Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 28lap/perc, 4800x1200dpi, A3, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:LC3317BK/Y/M/C; LC3319XLBK/Y/M/C; LC3619BK/Y/M/C, WiFi, WiFi Direct

Bemutatás
A professzionális A3-as MFC-J2340DW többfunkciós nyomtatót tartós használatra tervezték és megfelel az igényes kisirodák és üzleti munkacsoportok igényeinek.
Az A3 méret kezelése lehetővé teszi különféle A3-as és A4-es színes dokumentumok problémamentes előállítását, miközben kiváló minőségű nyomatokat, gyors nyomtatási sebességet érhet el és alacsony üzemeltetési költségekkel dolgozhat. Többfunkciós készülék, amely nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciókat kínál. Nyomtasson munkaállomásáról, tárgyalóteremben vagy vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező mobileszközéről.

Nagyobb méretű nyomtatás
Tegye látványosabbá dokumentumait A3-as méretben történő nyomtatással.  A színes A3-as nyomtatási lehetőségekkel a fontos oktatási anyagok vagy prezentációs dokumentumok kiemelkednek és könnyebben értelmezhetőek, így jobban felkelthetik az olvasó érdeklődését. Az A3-as dokumentumok házon belüli nyomtatásával jobban kézben tudja tartani a határidőket és kibővítheti lehetőségeit.

Mindig készen áll egy új feladatra
Nem kell az asztalánál ülnie, vagy akár a nyomtató közelében lennie az MFC-J2340DW használatához. A rendelkezésre álló csatlakozási lehetőségek széles skálájával az irodájában/otthonában bárhol nyomtathat – és vezeték nélküli kapcsolaton keresztül akár mobiltelefonjáról is.

A Brother Mobile Connect alkalmazás letöltésével elérheti a funkciók széles választékát– a nyomtatási feladatok elküldésétől a tintaszint ellenőrzéséig és szükség esetén az utánpótlás megrendeléséig

Növelje nyomtatási sebességét az új Brother MAXIDRIVE nyomtatási technológiával.
Az újonnan kifejlesztett nagy teljesítményű nyomtatófej kimagaslóan növeli a nyomtatási sebességet, így időt takarít meg az üzleti dokumentumok nyomtatása során. Nemcsak a sebesség javul. Az új nyomtatófej rendkívül tartós és jó nyomtatási minőséget produkál, professzionális eredményeket biztosítva a nyomatokhoz.

Tartós használatra terveztük
Olyan eszközre van szüksége, amelyben megbízhat? Az A3-as professzionális többfunkciós eszközöket robusztus üzleti eszközöknek tervezték, amelyek gyors, biztonságos és professzionális minőséget biztosítanak az Ön vállalkozása növekvő igényeinek megfelelően.

Szkennelési technológia a munkafolyamat javítására, még távoli munkavégzés esetén is.
Az MFC-J2340DW többfunkciós eszközként sokkal többet tud, mint egy sima nyomtató. A rendelkezésre álló szkennelési lehetőségek például jelentősen növelhetik a hatékonyságot otthonról végzett munka esetén is. A munkafolyamat felgyorsítása érdekében nagy sebességgel színesben vagy fekete-fehérben szkennelhet:

Képeket, fájlokat, OCR- vagy E-mail-t

Az oldal sütiket használ. További információ