2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
DIGITUS
MIKROTIK
PLANET
TP-LINK
UBIQUITI

Termékeink > Hálózat > Media Converter

Planet Gigabit Ethernet Media Converter Multimode

hiányzó kép
tömeg0,6kg
Garancia 12 hónap
GyártóPLANET
Termék weboldal
35 840 Ft   db 

Az RJ45 porton keresztül a 10/100/1000Mbps Ethernet média rugalmasságát és a rendkívül stabil Gigabit szálas teljesítményt biztosító PLANET GT-802, GT-802S, GT-802S40, GT-806S60, GT-805A és GT-806A/B médiakonverterek támogatják a 10/100/1000BASE-T és 1000BASE-SX/LXhálózatok közötti átalakítást. Igény szerint SC/SFP/WDM csatlakozók állnak rendelkezésre egymódusú vagy többmódusú médiával. Az Ethernet-jel háromféle szegmens egyszerű, hatékony és olcsó összekapcsolását teszi lehetővé.

Távolságbővítés nagy teljesítményű és egyenletes hálózati kommunikációval

A PLANET GT-80x gigabites médiakonverter sorozat nagy gigabites teljesítményű kommunikációs távolságot hosszabbít meg üvegszálas kábelen keresztül. A GT-80x sorozat médiakonverziót biztosít a 10/100/1000BASE-T és az 1000BASE-SX/LX interfészek között különböző optikai szálas alkalmazásokhoz. A rendelkezésre álló száloptikai interfészek az alábbiakban láthatók:

Továbbfejlesztett intelligens kezelési funkciók

A GT-80x sorozat automatikus MDI/MDI-X funkciót biztosít a TP porton, valamint DIP-kapcsolót a Link Fault Passthrough funkció(LFP) konfigurálásához. Az LFP funkció magában foglalja a Link Loss Carry Forward(LLCF)/LinkLoss Return(LLR) funkciót. Az LLCF/LLR azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médium problémájára, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére. A DIP-kapcsolóval letiltható vagy engedélyezhető az LFP funkció.

  • Az LLCF azt jelenti, hogy amikor egy, az átalakítóhoz csatlakoztatott eszköz és a TP vonal elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot.
  • LLR (Link Loss Return) azt jelenti, hogy amikor egy, az átalakítóhoz csatlakoztatott eszköz és a szálvezeték elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot.

Mindkettő azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médium problémájáról, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére.

Az oldal sütiket használ. További információ