2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ACT
DIGITUS
MIKROTIK
PLANET
TP-LINK
UBIQUITI

Termékeink > Hálózat > Media Converter

Planet Fast Ethernet Media Converter, Multimode

hiányzó kép
tömeg0,55kg
Garancia 12 hónap
GyártóPLANET
Termék weboldal
26 040 Ft   db 

A PLANET FT-80x egy Fast Ethernet Bridge 100BASE-FX szálból 10/100BASE-TX árnyékolt csavart érpár (STP) átalakító. Támogatja a fél-duplex és a teljes duplex működést, valamint a különböző száloptikákat. Az átalakító automatikusan alkalmazkodik az STP-porthoz csatlakoztatott eszköz által támogatott legmagasabb teljesítményszinthez. Ha az eszköz egy kapcsoló vagy munkaállomás, amely támogatja a teljes duplex módot, az átalakító alkalmazkodik a teljes duplex módhoz, és hatékony 200 Mbps sávszélességet biztosít. Ha a csatlakoztatott eszköz egy hub vagy munkaállomás, amely csak fél-duplex módot támogat, az átalakító fél-duplex módhoz alkalmazkodik, és névleges 100 Mbps sávszélességet biztosít. Egy felülbírálati kapcsoló teljes kézi vezérlést biztosít a fél/teljes duplex működés felett a száloptikai interfészben. Az átalakító száloptikai portja 1310 nm-en működik, és ST, SC, MTRJ, VF45 vagy WDM csatlakozókat használ. A többmódusú modellek akár 2 km-es távolságot, az egymódusú modellek pedig akár 15/20/35/50/60 km-es távolságot is támogatnak.média és hatékony megoldást nyújtanak a hálózat felügyeletére.

Az FT-80x sorozat LFP (Link Fault Pass-through funkcióval) (LLCF/LLR) és DIP-kapcsolós kialakítással rendelkezik. Az LLCF/LLR azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médiával kapcsolatos problémák esetén, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére. A DIP-kapcsoló biztosítja az LFP funkció letiltását vagy engedélyezését.

Az LLCF (Link Loss Carry Forward) azt jelenti, hogy amikor egy eszköz csatlakozik az átalakítóhoz, és a TP vonal elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot. LLR (Link Loss Return) azt jelenti, hogy amikor egy eszköz csatlakozik az átalakítóhoz, és a szálvonal elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot. Mindkettő azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médiájának problémájáról, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére.

Az oldal sütiket használ. További információ