2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)

Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)
Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)Thrustmaster Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition (Önállóan nem használható!)
TípusKormány
PlatormPC/PS4/PS5/XBOX Series S/XBOX Series X
CsatolófelületUSB
VáltóNincs váltó
PedálNincs pedál
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg3,54kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
169 870 Ft   db 
Kormány, PC/PS4/PS5/XBOX Series S/XBOX Series X, USB, Nincs váltó, Nincs pedál

Az elmerülés új szintje
A kormányon 25 műveleti gomb található, köztük 11 ikon ikonikus feliratozással és jelölésekkel (olaj, rádió, ital) a teljes átélés érdekében.A felhasználó hüvelykujjai, a kijelző és a kerék alsó része közelében található 7 kódoló megkönnyíti a vezérlést, és lehetővé teszi a beállítások intuitívabb, játékon belüli módosítását.

Tiszta, intuitív áttekintés
A replika 4,3 hüvelykes (109cm) kijelzővel és 21 LED-del rendelkezik, melyek natív módon vagy vezeték nélküli telemetriával (Wi-Fi) csatlakoztatottak. Legfeljebb 69 kulcsfontosságú információ jeleníthető meg, a játszott játék típusának megfelelően különböző kinézetekkel. 5 LED van a motor fordulatszámára, és 2 x 3 a versenybírói zászlókra.

Teljesítményre tervezve
A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition 100%-ban szénszálas központi előlappal rendelkezik (21 réteg, összesen 3 mm vastag), amely a merevséget és a könnyű kialakítást ötvözi a kiegyensúlyozott Force Feedback érdekében. A kerék texturált gumiból készült markolatai a valós kezelhetőséget reprodukálják a páratlan versenykényelem érdekében.

Push-Pull mágneses kormány váltók
A kormányváltók push-pull technológiával rendelkeznek, hasonlóan ahhoz, amely az igazi SF1000 együléses versenyautó kerekén található.
A 100% alumíniumból készült, az optimális szilárdság és kezelhetőség érdekében. A mágneses kormányváltók egyértelmű, pontos aktiválást tesznek lehetővé a vezetési hibák elkerülése érdekében, és korlátlan élettartamot biztosítanak. A kerék hátulján két személyre szabható analóg váltókar található.

Kompatibilis a T-sorozat alapjaival
A Thrustmaster kormánycserélő rendszerrel ezt a kormányt úgy fejlesztették ki, hogy kompatibilis a márka összes T sorozatú alapjával (külön megvásárolhatók).A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition a következő alapokkal kompatibilis: TS-PC, T-GT, TS-XW szervobázis, TX Racing Wheel Servo Base, T300 Racing Wheel Servo Base.

Cserélhető kormányváltók
A Formula Wheel Add-On Ferrari SF1000 Edition egy hihetetlenül sokoldalú kormány köszönhetően annak, hogy ki lehet cserélni a váltólapátokat. A még simább sebességváltáshoz (kevesebb, mint 5 ezredmásodperc visszapattanási idő) a T-Chrono Paddles lapátváltói (külön megvásárolhatók) elengedhetetlen kiegészítők a csodálatos köridőhöz.


Az oldal sütiket használ. További információ