2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular Rudder

Thrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular Rudder
Thrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular RudderThrustmaster TPR: Thrustmaster Pendular Rudder
TípusKiegészítő
PlatormPC
CsatolófelületUSB
PedálKét pedálos
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg9,83kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
238 570 Ft   db 
Kiegészítő, PC, USB, Két pedálos

PENDUL:R Forradalmi mechanizmus
A TPR a Thrustmaster exkluzív PENDUL_R technológiájával rendelkezik: egyedülálló, felfüggesztett mechanizmus biztosítja a sima és folyékony mozgásokat. Ez a mágneses érzékelőkkel együtt tökéletes pontosságot garantál, még kisebb módosítások esetén is.

H.E.A.R.T. HALLEFFECT ACCURATE technológia: páratlan pontosság
A páratlan pontosságú teljesítmény garantálása érdekében a TPR a H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate technológia (US08471815 számú amerikai egyesült államokbeli szabadalom) 3D Hall-effektus mágneses érzékelőkkel, amely 16 bites felbontást (16 000 x 16 000 értékek) biztosít 3 tengelyen: a kormányon, bal differenciálféken és jobboldali differenciálféken (65 536 érték minden tengelyen 005°, 0. pontosság). Sőt, a mágnesek rendkívül pontos, súrlódásmentes működést biztosítanak, amely az idő múlásával sem nem változik.

T.A.R.G.E.T. PROGRAMMING szoftver
Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor szoftver: kombinálja a TPR-t más Thrustmaster eszközökkel, hogy egyetlen USB-eszközként ismerje fel őket, és töltsön be vagy hozzon létre speciális profilokat minden játékhoz.
Kérjük, látogasson el a https://support.thrustmaster.com/tpr oldalra a T.A.R.G.E.T. profilokat a TPR-hez, és töltse be őket kedvenc repülésszimulációs játékaiba!

Állítható és sokoldalú
A TPR rugók helyzete állítható, így a felhasználók saját igényeik szerint állíthatják be az ellenállást (két rugót tartalmaz). A pedálok öt pozícióba állíthatók, 35° és 75° közötti szögben.
A TPR használható íróasztal alatt vagy repülésszimulációs pilótafülkében. Minden típusú repülésszimulációs játékkal kompatibilis: katonai vagy polgári repüléssel, egyéni repüléshez vagy formációs repüléshez.


Az oldal sütiket használ. További információ