2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black

Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black
Thrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány BlackThrustmaster TMX Force Feedback USB Kormány Black
TípusKormány/pedál szett
PlatormPC/XBOX ONE
CsatolófelületUSB
VáltóKormányváltó
PedálKét pedálos
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg5,39kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
92 100 Ft   db 
Kormány/pedál szett, PC/XBOX ONE, USB, Kormányváltó, Két pedálos, Force feedback

A TMX kormánya Thrustmaster abszolút aranyszínvonala a virtuális motorsportok világában, óriási előnyt jelent minden versenyrajongó számára, akik jobban belemerülnek a játékba.

TMX: realisztikus émény a versenyekben XBOX One és PC eszközökön
A Racing sim rajongók imádni fogják a kormány érzékeny és csendes Force Feedback funkcióját, amellyel még jobban belemerülhetnek a játékokba a valós körülményekhez hihetetlenül közeli érzésekkel. A TMX-et a különböző típusú pilóták szem előtt tartásával hozták létre: ergonomikus kialakítása és a kerékbe épített technológiai skálája tökéletesen alkalmazkodik minden versenyjáték stílushoz (Rally, F1, NASCAR és még GT is). A kormányhoz 2 pedálos pedáékészlet tartozik, amely minden körülmények között hatékonyan működik.

Realisztikus méret
A kormány átmérője 11 hüvelyk/28 centiméter: így biztosítja a sokoldalúságot, és teszi ezzel a kormányt tökéletessé minden játéktípushoz. Tapasztalja meg a különböző versenypályák izgalmait - intenzív F1 és rally versenyeket, valamint mindenféle más négykerekű szórakozást.

900°-os elforgathatóság
A kormány 2.5 kör fordulatra képes, így egy soha nem látott szintű kontrollt érhet el kanyarodás közben. A TMX nagyon széleskörű forgatási szöget kínál (270°-tól 900°-ig), így minden virtuális pilóta a lehető legnagyobb pontosságot érhet el, legyen az bármilyen verseny.

100% fém szekvenciális váltók
A TMX nagy szekvenciális lapátváltókkal rendelkezik, amelyek teljes egészében fémből készültek.
A nagyon nagy teljesítményű autókban található lapátváltókhoz hasonlóan ergonomikus kialakításuk kiváló kezelhetőséget tesz lehetővé – sima és határozott sebességváltás mellett.

Nagy teljesítményű erővisszajelzés
A T150 (PS4/PC) és TMX (Xbox One/PC) kormányokba beépített Force Feedback nagyon jól alkalmazkodik mindenféle stílushoz, számos teljesítménybeállítási lehetőséggel. Ez a rendkívül érzékeny Force Feedback a kormányon lehetővé teszi a virtuális vezetők számára, hogy olyan pontossággal manőverezzenek, amelyre szükségük van ahhoz, hogy folyamatosan javítsák teljesítményüket a játékokban.

Csendes kialakítás
A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) egyedi szíjtárcsás Force Feedback rendszere a Thrustmaster versenykerekek által nyújtott végső előnyt képviseli.
Ez a rendszer lehetővé teszi a hangok továbbítását a motorból, miközben sima érzést biztosít – a Force Feedback teljesítmény intuitív vezérléséhez.

TH8A kompatibilitás
A T150 (PS4/PC) és a TMX (Xbox One/PC) kompatibilis a TH8A-val – egy 100%-ban fém váltó –, valamint a T3PA-val – a népszerű Thrustmaster 3 pedálos pedálkészlettel (mindkettő külön megvásárolható). A TH8A dizájnját a valós autóipar ihlette (levehető váltógombbal), és két különböző váltási stílust tesz lehetővé: H-minta (7+1) vagy szekvenciális (+/-).

Az oldal sütiket használ. További információ