2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SAITEK
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Black

Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Black
Thrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition BlackThrustmaster TCA Yoke Boeing Edition Black
TípusKormány
PlatormPC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X
CsatolófelületUSB
VáltóNincs váltó
PedálNincs pedál
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg8kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
153 750 Ft   db 
Kormány, PC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X, USB, Nincs váltó, Nincs pedál

A TCA Yoke Boeing Edition egy légiközlekedési rendszer, amelyet a Boeing és az Xbox is hivatalosan engedélyezett Xbox One és Xbox Series X|S számára. PC-vel is kompatibilis. A TCA Boeing Edition, a Thrustmaster új zászlóshajója polgári repülési termékek terén,egy olyan termékcsalád, amely élvonalbeli új funkciókat tesz lehetővé, egy nagyon specifikus célt szem előtt tartva: a különböző vezérlések, repülési kinematika és az igazi Boeing-pilóták által tapasztalt érzések megismerése a vezérlőn keresztül.

PENDUL_R mechanizmus
A Thrustmaster felfüggesztett PENDUL_R mechanizmusa izgalmas, új módon reprodukálja a padlóra szerelt lengőtekercs használatának érzetét – a valódi Boeing utasszállítókhoz hasonlóan. A TCA Yoke Boeing Edition hosszú, 8,3 hüvelykes / 21 cm-es utazási tartományt kínál.

2 további tengely
A TCA Yoke Boeing Edition alapja 2 további tengellyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különféle önálló manőverek elvégzését – beleértve a közvetlen felszállás lehetőségét, anélkül, hogy gázkart kellene használnia.

Sokoldalú
A belső szerkezet 100%-ban fémből készült, a kezelőszervek kiváló szilárdsága és kiegyensúlyozott súlyeloszlása érdekében, ami kiemelkedő stabilitást tesz lehetővé.

Állítható rugók
A TCA Yoke Boeing Edition segítségével a játékosok beállíthatják a belső rugók számát (2-4 rugó használható egyszerre). Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját személyes preferenciáik szerint állítsák be az ellenállás mértékét az igazán kivételes vezérlés érdekében.


Az oldal sütiket használ. További információ