2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set Kormány

Thrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set Kormány
Thrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set KormányThrustmaster T-GT II Wheel & Pedal Set Kormány
TípusKormány/pedál szett
PlatormPC/PS4/PS5
CsatolófelületUSB
VáltóKormányváltó
PedálHárom pedálos
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg14,15kg
Garancia 12 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
319 970 Ft   db 
Kormány/pedál szett, PC/PS4/PS5, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Vibrációs funkció, Force feedback

T-GT II CSOMAG (GT Wheel + Base): a T-GT II összes főbb, kötelező funkciója – biztosítva ennek a kormányka az elsőbbségét az eSport világában és egyediségét a GT Sportban – azoknak a rajongóknak, akik már rendelkeznek egy Thrustmaster versenypedálkészlet (T-LCM, T3PM, T3PA vagy T3PA-PRO).

Hivatalosan licenszelt Playstation 5 konzolokhoz a Gran Turismo játékhoz
A több mint 23 000 órányi intenzív kutatási és fejlesztési munkának köszönhetően kifinomult és tökéletesített T-GT II-t úgy tervezték, hogy elődje (a T-GT) lenyűgöző Force Feedback teljesítményét még magasabb szintre emelje. A T-GT II segítségével a PlayStation 5, PlayStation 4 és PC eszközök játékosai a pontosság és tartósság vadonatúj szintjeit élvezhetik. A hivatalosan PlayStation 5-re és Gran Turismo-ra is licencelt T-GT II kormány kulcsfontosságú előnyöket és élethű érzéseket kínál a GT Sportban, köszönhetően az úttörő technológiáknak, köztük a T-LIN-nek, a T-DCC-nek és különösen a T-DFB-nek (a Force Feedback 3D-s érzékelése).

T-AEC-Q: tartósság
Az idő múlásával a maximális tartósság és minőség biztosítása érdekében a T-GT II vadonatúj elektronikus kialakítást kapott, AEC-Q tanúsítvánnyal rendelkező nyomtatott áramköri lapokkal, a valós autóiparból. A Thrustmaster T-GT II-ben használt belső alkatrészek átalakítása mögött az a cél, hogy megfeleljenek a világ legversenyképesebb szakértő versenyzőinek, akik versenyszimulációs felszerelésüket valódi munkaeszközként használják – rendkívül hosszú edzéseken és hihetetlenül intenzív versenyeken.

T-DCC: pontosság
Az elsodródás kezelése minden olyan sofőr számára kötelező, akinek gondosan ellenőriznie kell autója megcsúszását a kanyarokban. Ezt szem előtt tartva a T-GT II olyan technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a valós idejű sodródási görbe kiszámítását (T-DCC), így a játékban minden körülmények között megőrzi a kerék és az autó érzékenységét. Ez a beépített T-DCC funkció lehetővé teszi a vezetők számára, hogy figyelmüket a nagyon precíz mozgásokra összpontosítsák, hogy mindig egy-két lépéssel előrébb tudjanak maradni a vezetés terén.

T-RTF: érzékenység
A Real Time Force feedback (T-RTF) rendszer csökkenti a Force Feedback számítási idejét, lehetővé téve az azonnali reagálást. A Force Feedback hatásokat egy beépített processzor kezeli valós időben. Ez azt jelenti, hogy ezek a hatások nem függnek magától a játéktól, így elkerülhetők a reakciókészséggel kapcsolatos akadozások - – és a legjobb az egészben az, hogy ez minden játékra igaz, konzolon és PC-n egyaránt. Ily módon a Thrustmaster szabadalmaztatott T-RTF technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy holt zónák vagy késleltetés nélkül élvezzék a játékmenetet.

T-LIN: linearitás
A Thrustmaster T-GT II kormány tökéletesen lineáris Force Feedback hatást biztosít: a felhasználó által érzett erő 100%-ban arányos a játékban meghatározott erővel. Az autók viselkedése és pályaviszonyok hűen, lélegzetelállító részletességgel jelennek meg. Ez lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy előre jelezzék és hatékonyabban reagáljanak a pályaviszonyokra, köszönhetően a kormányon keresztül továbbított információknak. Ez javítja a felhasználók vezetési megértését, segít a rekordok megdöntésében és versenyeket nyerni.

T-40VE: sebesség
A T-GT II kormány 40 wattos motorja kitűnik tökéletesen lineáris Force Feedback-jével és hihetetlen sebességével (dinamikus nyomatékkal) – a hosszú leállási ívektől a szuperrezisztens S ívekig. Ez a nagy teljesítményű motor biztosítja a rendkívül dinamikus és erőteljes hatások létrehozásához szükséges sebességet. Sebességének köszönhetően a motor gyorsabb és erősebb válaszokat is közvetít a versenyzőknek valós időben, a Thrustmaster szabadalmaztatott T-LIN technológiájával továbbfejlesztve.

T-DFB:mélység
A Polyphony Digitalnal folytatott több éves együttműködés eredményeként mélyreható, szenzációs újítások a kormányoszlopban. A kefe nélküli motorok kifinomult Force Feedback funkciójának és a Depth Feedback technológiának a kombinálása a környezet valósághű 3D-s érzékelését hozza létre. A szabványos Force Feedback kiegészítéseként ez a rendszer új hatások széles skálájával javítja a vezetési élményt, beleértve a gumiabroncs tapadást (tapadást vagy csúszást) alul- és túlkormányzottságban, tömegátadást, útszöveteket és egyenetlenségeket, felfüggesztést és egyéb, az egyes járművekre jellemző paramétereket.

T-TURBO: erő
Ez a külső tápegység állandó teljesítményt és masszív csúcsteljesítményt (400 watt) biztosít, hogy azonnal válaszoljon a játékok ultragyors eseményeire - a T-LIN funkció és a T-40VE motor által a játék fázisaiban, például árameltolódások vagy sikánok. A tápegység toroid alakja 86%-kal optimalizálja a hatékonyságot a hővel szemben, borda nélküli kialakítással.

T-M.C.E.: stabilitás
A Motor-Cooling-Embedded rendszer megőrzi a linearitást és a dinamikát az erős T-40VE motorral. Hála a T-M.C.E. technológiának, a T-40VE motor minden eddiginél hatékonyabban kezeli a hőátadást és a hőelvezetést. A T-40VE ezt a hűtőrendszert a motor szívében, erősen korlátozott és zárt környezetben tartalmazza. Ez a kombináció állandó pontosságot biztosít a T-GT II teljesítményének és effektusainak visszaadásakor még a leghosszabb versenyeken is, lehetővé téve a pilóták számára, hogy megtapasztalják az érzések teljes összetettségét.

T-F.O.C.: kontroll
A T-F.O.C. algoritmus Hall Effect szenzorokkal: A Thrustmaster szabadalmaztatott technológiája nagy pontossággal azonosítja a kormány helyzetét, ezáltal páratlan pontosságot biztosít A pontosságának és az optimalizált F.O.C. használatának köszönhetően algoritmus szerint a motor dinamikusan és gyorsan reagál a megnövelt nyomatékra, miközben csökkenti a teljesítménycsökkenést.

Az oldal sütiket használ. További információ