2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PC

Thrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PC
Thrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PCThrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PC
TípusKormány/pedál szett
PlatormPC/PS4/PS5
CsatolófelületUSB
VáltóKormányváltó
PedálHárom pedálos
Vibrációs funkció
Force feedback
tömeg8,423kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
135 140 Ft   db 
Kormány/pedál szett, PC/PS4/PS5, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Vibrációs funkció, Force feedback

Thrustmaster Race Dashboard kijelző
A T248 beépített képernyőjén több mint 20 különböző kijelző közül választhat: a beállítások kézi állítása (a Force Feedback típusának kiválasztása, a kormány forgási szöge stb..), vagy a felhasználó által választott telemetriai információk (áttétel). , RPM, a játékos legjobb körideje stb.).

Dinamikus erővisszacsatolás
A T248 3 típusú Force Feedback funkcióval rendelkezik (előre beállítva), minden játékkal kompatibilis, és menet közben közvetlenül a kormányon módosítható:
FFB 1: Force Feedback 100%-ban arányos a játék által kért erővel.
FFB 2: továbbfejlesztett Force Feedback a jobb csúszásszabályozás érdekében.
FFB 3: megerősített Force Feedback, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztán érezzék az összes versenyhatást a pályáról (járdák, csúszás a pályáról stb.).

Next-Gen hibrid hajtási rendszer
A játékosoknak extra erőt biztosítva (akár 70%-kal több, mint a korábbi Thrustmaster hibrid kormány, a T150), a T248 intenzitása révén uralja a versenypályákat.
A hibrid rendszer által lehetővé tett kiemelkedő vezethetőség elkerüli az ellentmondásos érzéseket és a súrlódási problémákat, amelyek gyakran előfordulnak a szíjhajtás nélküli kormányoknál.

25 műveletgomb
A kerék központi küllőinek végein elhelyezett 2 kétállású (fel és le) kódolót tartalmazó T248 közel kétszer annyi akciógombot tartalmaz, mint a korábbi Thrustmaster versenykerekek (T150 sorozat).
A fizikai és virtuális gombok széles választéka lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mindig rengeteg választási lehetőségük legyen a versenyvezérlők hozzárendelése során bármilyen játéktípusban.

A H.E.A.R.T mágneses technológiának köszönhetően a T248 lapátkapcsolói szupergyors sebességváltást tesznek lehetővé, tiszta és precíz aktiválási érzéssel (30 ms válaszidő) a vezetési hibák elkerülése érdekében.
Ez a szabadalmaztatott technológia, amely érintésmentes, súrlódás nélküli mágnesrendszeren alapul, hosszú távon is példátlan élettartamot tesz lehetővé – még a legintenzívebb játékmenetek mellett is.

Mágneses pedál szett
A valóban kivételes, ezredmásodperces pontosságot biztosító T3PM mágneses pedálkészlet 4 fékpedálnyomási módot is lehetővé tesz.
A teljesen sima a mozgása, így elkerülve a szabványos potenciométer-alapú pedálkészletek által tapasztalt pontosságveszteséget az idő múlásával, a T3PM hatalmas, feltűnő előrelépést jelent mind a sokoldalúság, mind a játékon belüli reakcióképesség tekintetében.

Az oldal sütiket használ. További információ