2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

ESPERANZA
HORI
LOGITECH
NATEC GENESIS
RAMPAGE
READY2GAMING
SPIRIT OF GAMER
SUBSONIC
THRUSTMASTER
TRACER
TURTLE BEACH

Termékeink > Periféria > Kormány

Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Add-On

Thrustmaster Ferrari 488 GT3 Add-On
TípusKiegészítő
Vibrációs funkció
Force feedback
Garancia 12 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
112 010 Ft   db 
Kiegészítő

Thrustmaster F488 GT3 Add-On - A Ferrari történetének legsikeresebb versenyautójának, a Ferrari 488 GT3-nak, a GT-bajnokságokban és az endurance versenyeken használt Ferrari 488 GT3 kormánykerék másolata.


A Thrustmaster F488 GT3 Add-On az első új generációs kiegészítő kormánykerék, amely natívan, adapter nélkül kompatibilis az összes jelenlegi és jövőbeli Thrustmaster* szervóalappal, amelyeknek kivehető kormánykereke van.
Érje el a teljesítmény és a realizmus új szintjeit a Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On segítségével. A Thrustmaster és a Ferrari együttműködéséből származó vadonatúj termék, ez a keréktárcsa a Prancing Horse márka legsikeresebb versenyautójának (több mint 500 versenysikerrel), a Ferrari 488 GT3 keréktárcsájának 1:1 méretarányú másolata.
A kifejezetten versenyzésre tervezett, szénszálas burkolattal ellátott központi előlap és a 12,2 hüvelyk/31 cm-es teljes átmérő a keréktárcsa teljesítményre optimalizált szerkezetét adja.
Merülj el a verseny szívében, és hihetetlenül egyszerűen állítsd be a beállításokat (akár más autók megelőzése közben is) a praktikus 11 akciógomb, a D-pad és a 4 kódoló segítségével - amelyek mindegyike hűen követi az eredeti keréktárcsán található gombokat.
A két új generációs Quick Release rögzítési rendszernek köszönhetően a Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On natívan kompatibilis (adapter nélkül) az összes jelenlegi és jövőbeli Thrustmaster versenykeréktárcsával.

1:1 arányú másolat - átmérő 31 cm
Négy LED a versenyadatok és a fordulatszámok** kijelzéséhez, GT vagy együléses üzemmóddal a járműspecifikus motorfordulatszámokhoz igazodva.
A Ferrari hivatalos licencével.

VERSENYRE KÉSZÍTETT
A Ferrari 488 GT3 kiegészítő keréktárcsa kifejezetten a teljesítményre lett tervezve, köszönhetően az optimalizált súlynak, a szénszálas burkolattal ellátott központi előlapnak és a 12,2 hüvelyk/31 cm átmérőnek. Ez a kialakítás lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy valóban a legtöbbet hozzák ki a versenykerekek erejéből, mivel részletes Force Feedback-et közvetít és megkönnyíti a rendkívül precíz vezetést - mindkettő elengedhetetlen a versenyzéshez.

IMMERSION ÉS VEZÉRLÉS
A Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On 11 akciógombot, egy D-padot, 2 forgókódot és 2 hüvelykujj-kódolót tartalmaz - mindezek valósághű érzéssel, az eredeti kormányon található kezelőszerveket reprodukálva. Ezek szupergyors vezérlést biztosítanak a sofőr számára a különböző beállítások felett - és hihetetlenül könnyen módosíthatja azokat menet közben, hogy mindig kézben tarthassa az irányítást.

4 VÁLASZTÓ LED
A keréktárcsa középső előlapjának tetején található 4 LED lehetővé teszi a vezető számára, hogy versenyzés közben különböző információkat kapjon - beleértve a fordulatszámot, a box ablak nyitását és még sok mást. A két elérhető üzemmód (GT vagy együléses) lehetővé teszi a vezető számára, hogy a LED-ek viselkedését a különböző típusú járművek motorfordulatszámához igazítsa.

BEÁLLÍTHATÓ MÁGNETIKUS PADDLE SHIFTERS
Az új, mágneses érzékelőkkel ellátott lapátváltók egyértelmű, pontos aktiválást tesznek lehetővé, segítve a vezetési hibák elkerülését. A még nagyobb sokoldalúság érdekében a lapátváltók pozíciója testreszabható, 4 különböző konfigurációval a felhasználó preferenciáinak megfelelő optimális kezelés érdekében.

VISSZA ÉS NEXT-GEN KOMPATIBILITÁS
A Ferrari 488 GT3 Wheel Add-On natívan kompatibilis az összes Thrustmaster versenykeréktárcsával, köszönhetően a két Quick Release tartónak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a versenykeréktárcsájukkal kompatibilis rögzítést válasszanak, további adapter nélkül. Ez a következő generációs rögzítési rendszer közvetlen átvitelt biztosít a versenykeréktárcsa-alap és a keréktárcsa között.

A LEGENDÁS 488 GT3 1:1 méretarányú MÁSOLATA
A Ferrari történetének legsikeresebb autója, a Ferrari 488 GT3 keréktárcsájának életnagyságú másolata, amely több mint 500 győzelmet aratott a GT bajnokságban és az endurance versenyeken. Ezt a hivatalosan engedélyezett keréktárcsát kifejezetten a Ferrarival együttműködve tervezték, hogy hűen visszaadja a legendás versenyautó lényegét, és magával ragadó, valósághű versenyélményt nyújtson.


Kettős Thrustmaster kompatibilitás:
A csomag két gyorskioldó konzolt tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználó további adapter nélkül rögzítse a megfelelő konzolt az alapra.

Kompatibilis Thrustmaster versenykormányok*:
PS4 és PS5** - (T-GT/T-GTII, T300)
Xbox Series X|S / Xbox One** - (TS-XW, TX)
PC (Windows® 10/11) - (T818, TS PC RACER)

Az oldal sütiket használ. További információ