2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

HORI
LOGITECH
SONY
THRUSTMASTER

Termékeink > Periféria > Joystick

Thrustmaster T.Flight Full Kit X

Thrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit X
Thrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit XThrustmaster T.Flight Full Kit X
TípusJoystick/gázkar/pedál szett
PlatformPC/XBOX ONE/X/S
CsatolófelületUSB
tömeg6,065kg
Garancia 24 hónap
GyártóTHRUSTMASTER
Termék weboldal
91 000 Ft   db 
Joystick/gázkar/pedál szett, PC/XBOX ONE/X/S, USB

Minden egyben, kompakt megoldás a teljes elmerülés érdekében
Az Xbox One első plug-and-play joystickja, a T.Flight Hotas One a következő generációs Xbox Series X|S konzolokkal is kompatibilis. Ergonómikus, valósághű kialakításának köszönhetően, amelyet a repülőgép repülésvezérlő rendszerei ihlettek, ez a joystick hihetetlen mértékű elmerülést tesz lehetővé Xbox konzolokon.

Precíz, sokoldalú és sima kormány
Speciális funkciók az optimalizált élmény érdekében. Ezek az első kormánypedálok, amelyek a S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track) csúszósínrendszerrel rendelkeznek: technológiai csoda 4 csúszósínnel, ipari minőségű alumíniumbl, a hihetetlenül sima csúszó mozgás érdekében. Önközpontú kormánytengellyel rendelkezik a sima és kiegyensúlyozott mozgás érdekében, valamint hosszú hatótávolsággal a kkormánytengelyen a precíz manőverekért.

Kompakt és praktikus
A T.Floght Hotas One leszerelhető és két ellentétes irányba is állítható:
 - Leválasztva az autentikus pilótaélményért
 - Csatlakoztatva a nagyobb stabilitásért és a kevesebb helyigényért

Realisztikus, ergonómikus joystick
A joystick ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez illeszkedik. A nagy kéztámasz segít kezét egy nagyon stabil de kényelmes helyzetben tartani játék közben, így könnyen reagálni tud a finom mozdulatokra is. Állítsa be a kar ellenállását igényeinek és preferenciáinak megfelelően.

Egy joystick az összes típusú repülési élményhez
A joystick realisztikus, ergonómikus kialakítása minden típusú repüléshez alkalmazkodik. A széles kartámasz segít a játékosoknak kezüket egy nagyon stabil pozícióban tartani, így a kar könnyen reagál a kis mozgatásokra is. Állítsa be a kar ellenállását saját szükségleteinek és preferenciáinak megfelelően. Az alap súlyozott a nagyobb stabilitás érdekében játék közben.

S.M.A.R.T™ technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima gázkar csúszás érdekében - precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manőverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően állíthatják be a kar súrlódási szintjét.

Thrustmaster repülésszimulációs ökoszisztéma
A TFRP kormányrendszer elengedhetetlen minden játékos számára, aki élvezi a repülésszimulációs játékokat. A TFRP nagyobb elmerülést tesz lehetővé: a kormányt és a fékeket lábbal vezérelheti, csakúgy, mint egy valódi repülőgép esetében.

Két különböző fékpedál az optimális repülési élményért
A két különböző fékpedál a legtöbb felhasználó számára ideális, 10 hüvelyk/25 centiméter hosszúak (12/45-ös cipőméretekig). A differenciálfék tengelyét a lekerekített központi tengelyen lévő markolat azonosítja.

 

Az oldal sütiket használ. További információ