2100 Gödöllő, Kossuth L. u. 31-33.
  (20) 397-6644

Alkatrész

Hálózat

Irodai kellékek

Kiegészítő, Kellék

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Notebook

Periféria

Szoftver

Szűrés

Sorrend

név szerint
név szerint
ár szerint
ár szerint

Egyszerre megjelenítendő termékek száma

20 db
50 db
100 db
összes

Gyártó

AEROCOOL
AIGO
AIO
AKASA
AKYGA
ASUS
BE QUIET!
BITFENIX
CHIEFTEC
COOLER MASTER
CORSAIR
COUGAR
DARKFLASH
DEEPCOOL
ENDORFY
EVEREST
FRACTAL DESIGN
FSP
GEMBIRD
GEOMETRIC FUTURE
GIGABYTE
HYTE
INWIN
KOLINK
LC POWER
LOGIC
MODECOM
MS
MSI
NATEC GENESIS
NJOY
NZXT
PHANTEKS
RAMPAGE
RAZER
SBOX
SHARKOON
SPIRE
SPIRIT OF GAMER
THERMALTAKE
WHITE SHARK
ZALMAN

Termékeink > Alkatrész > Ház

Akyga AK-101-01BK 150W Black

Akyga AK-101-01BK 150W Black
Méret szabványITX
Tápegység150 W
SzínBlack
5,25" hely1 db
Maximum 3,5" hely1 db
USB 2.0 csatlakozó1 db
USB 3.0 csatlakozó1 db
Audio
Táp nélkül
Méret217x80x235mm
eSata
HDMI
Kártyaolvasó
Window
Tempered glass window
tömeg2,2kg
Garancia 24 hónap
GyártóAKYGA
Termék weboldal
21 660 Ft   db 
ITX, 150W, Black, 1x5,25", 1x3,5", 1xUSB2.0, 1xUSB3.0, Audio, 217x80x235mm

Az Akyga® AK-101-01BK Mini ITX számítógép tok kompakt megoldás azok számára, akik értékelik a kényelmet és a modern funkcionalitást, valamint az elfogadható árat. A fényes előlap elegánssá teszi a megjelenést, ami tökéletesen alkalmas bármilyen belső térre, ahol a számítógépek találhatók.

Az 5,25 hüvelykes külső rekesz lehetővé teszi a CD / DVD meghajtó felszerelését. A tok belseje egy kétszintes megoldás, amely elválasztja a 2,5 hüvelykes meghajtót és az optikai meghajtót az alaplaptól és a tápegységet. A testreszabott nyílások lehetővé teszik az alkatrészek egyszerű összeállítását és a többtartó formájú kábelkezelő rendszer megkönnyíti a vezetékek karbantartását. Igényeitől függően egy speciális adapter lehetővé teszi egy második 2,5 ”-es meghajtó telepítését az optikai meghajtó helyett. Az oldalsó panelek szerszám nélkül is egyszerűen felszerelhetők.

Előlapon két USB port található: egy USB 3.0 port a gyors adatátvitelhez és töltéshez, és egy USB 2.0 port. A fejhallgató és a mikrofon bemenete közvetlenül mellette található, könnyű és gyors hozzáférést biztosítva a perifériákhoz. Az előlap tartalmaz még egy beépített 3in1 SD / MMC / MS memóriakártya-olvasót és egy helyet a vékony optikai meghajtóhoz. Az eset mind függőleges, mind vízszintes helyzetbe állítást tesz lehetővé. Az ügy függőlegesen vagy vízszintesen is elhelyezhető.

A csendes, 4 cm-es, automatikus sebességszabályozóval ellátott ventilátor biztosítja a megfelelő hűtést, amelyet szintén teljes egészében acélhálóból készült oldalsó panel támogat. Ennek köszönhetően a légáramlás sokkal jobb, mint a teljesen zárt dobozokban, ami hűvösebb feltételeket biztosít a kulcsfontosságú alkatrészekhez, biztosítva ezek hosszabb ideig tartó stabil működését. A CPU hűtőrendszerek maximális magassága 55 mm.

Fontos jellemzője a VESA konzol, amely lehetővé teszi, hogy a tokot bármilyen szabványos monitor hátlapjára felszerelhesse, ezzel megtakarítva a munkaterületet, ami különösen hasznos irodai számítógépek esetén. Ezenkívül a tok Kensington biztonsági nyílással van felszerelve, amely segít megvédeni a számítógépet a lopások ellen.

A szállítócsavarok tartozékai a csomagnak. A készlet tartalma a szállítástól függően változhat.
A készlet tartalmaz egy kiváló minőségű 150 W-os tápegységet és egy 80 PLUS® tanúsítvánnyal.

Az oldal sütiket használ. További információ